FOURISOL M.S.

Contactgegevens FOURISOL M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOURISOL M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOURISOL M.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERBEKEHOFDREEF 16-18; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38879083 (+32-38879083) 38879083 (+32-38879083)

Fax (fax): +32 (55) 234-68-55 +32 (55) 234-68-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOURISOL M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOURISOL M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOURISOL M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOURISOL M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOURISOL M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOURISOL M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOURISOL M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOURISOL M.S.
Products information FOURISOL M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE01484771728
Ondernemingsnummer: 2536987304
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FOURISOL M.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Isolatiewerk; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOURISOL M.S.
(Get full report from official database of BE for FOURISOL M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOURISOL M.S.
Addition kinds of activities for FOURISOL M.S.

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
72991105. Betaald parkeren | Valet parking
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij FOURISOL M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOURISOL M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOURISOL M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOURISOL M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van FOURISOL M.S. in sociale netwerken
Look for responds of FOURISOL M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOURISOL M.S.. Laat een reactie achter voor FOURISOL M.S.. FOURISOL M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOURISOL M.S.. Leave a respond for FOURISOL M.S.. FOURISOL M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOURISOL M.S. op de google maps. Adres en contacten FOURISOL M.S.
Location of FOURISOL M.S. on the google maps. Address and contacts of FOURISOL M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come FOURISOL M.S. FOURISOL M.S.: CAMPING LAC DE CH?RAPONT | JOHAN SNAUWAERT | PAUL LECOMTE | CB KLINKERS | Quai (Au)

Other related companies as FOURISOL M.S.: CAMPING LAC DE CH?RAPONT | JOHAN SNAUWAERT | PAUL LECOMTE | CB KLINKERS | Quai (Au)

FOURISOL M.S. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOURISOL M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01484771728. Het bedrijf FOURISOL M.S. bevindt zich op het adres: TERBEKEHOFDREEF 16-18; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Isolatiewerk; Schilders. Producten gemaakt in FOURISOL M.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOURISOL M.S. is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOURISOL M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOURISOL M.S., openstaande posities, locatie van FOURISOL M.S. op de kaart.

FOURISOL M.S. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOURISOL M.S., company assigned to the tax number BE01484771728. The company FOURISOL M.S. is located at the address: TERBEKEHOFDREEF 16-18; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Isolatiewerk; Schilders. Products created in FOURISOL M.S. were not found.
The main activity of FOURISOL M.S. is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOURISOL M.S. is not available. You also can look at reviews of FOURISOL M.S., open positions, location of FOURISOL M.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOURISOL M.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOURISOL M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOURISOL M.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOURISOL M.S., employees, financial statistics.