ALFONS ENGELEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ALFONS ENGELEN
Private companiesFood Stores • ALFONS ENGELEN

Contactgegevens ALFONS ENGELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS ENGELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS ENGELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLEWEG 21 B; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11821923 (+32-11821923) 11821923 (+32-11821923)

Fax (fax): +32 (58) 184-78-46 +32 (58) 184-78-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS ENGELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS ENGELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS ENGELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS ENGELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS ENGELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS ENGELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS ENGELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS ENGELEN
Products information ALFONS ENGELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03811126708
Ondernemingsnummer: 7014465332
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ALFONS ENGELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Isolatiewerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS ENGELEN
(Get full report from official database of BE for ALFONS ENGELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS ENGELEN
Addition kinds of activities for ALFONS ENGELEN

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij ALFONS ENGELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS ENGELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS ENGELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS ENGELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van ALFONS ENGELEN in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS ENGELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS ENGELEN. Laat een reactie achter voor ALFONS ENGELEN. ALFONS ENGELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS ENGELEN. Leave a respond for ALFONS ENGELEN. ALFONS ENGELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS ENGELEN op de google maps. Adres en contacten ALFONS ENGELEN
Location of ALFONS ENGELEN on the google maps. Address and contacts of ALFONS ENGELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS ENGELEN ALFONS ENGELEN: BBL | Revatech SA | Coolman Huis | DUBOIS G. & CO | Vernopharma BVBA

Other related companies as ALFONS ENGELEN: BBL | Revatech SA | Coolman Huis | DUBOIS G. & CO | Vernopharma BVBA

ALFONS ENGELEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS ENGELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03811126708. Het bedrijf ALFONS ENGELEN bevindt zich op het adres: HOLLEWEG 21 B; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 555,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Isolatiewerk. Producten gemaakt in ALFONS ENGELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS ENGELEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS ENGELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS ENGELEN, openstaande posities, locatie van ALFONS ENGELEN op de kaart.

ALFONS ENGELEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS ENGELEN, company assigned to the tax number BE03811126708. The company ALFONS ENGELEN is located at the address: HOLLEWEG 21 B; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 555,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Isolatiewerk. Products created in ALFONS ENGELEN were not found.
The main activity of ALFONS ENGELEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS ENGELEN is not available. You also can look at reviews of ALFONS ENGELEN, open positions, location of ALFONS ENGELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS ENGELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS ENGELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS ENGELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS ENGELEN, employees, financial statistics.