A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Private companiesRailroad Transportation • A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Contactgegevens A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lageweg 121; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99 (+32-03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99) 03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99 (+32-03 827 91 13; 03 830 35 24; 0475 25 22 99)

Fax (fax): 03 825 75 73 (+32-03 825 75 73) 03 825 75 73 (+32-03 825 75 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Products information A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07129547119
Ondernemingsnummer: 7346801757
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Pumps - Water; Fountains; Wells boring; Heat pumps

Product categorie (product category): Irrigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
(Get full report from official database of BE for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Addition kinds of activities for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
24930203. waferboard | Waferboard
35450321. mandrellen | Mandrels
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles

Werken bij A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Laat een reactie achter voor A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. Leave a respond for A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV. A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de google maps. Adres en contacten A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV
Location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the google maps. Address and contacts of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: Berckmans | DESIGN BURO HERMANS | Prisme (Le) | Royal Racing Club de Vottem | Roosen W

Other related companies as A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV: Berckmans | DESIGN BURO HERMANS | Prisme (Le) | Royal Racing Club de Vottem | Roosen W

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129547119. Het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV bevindt zich op het adres: Lageweg 121; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Irrigation systems. Lijst met producten zijn Pumps - Water; Fountains; Wells boring; Heat pumps.
De hoofdactiviteit van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, openstaande posities, locatie van A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, company assigned to the tax number BE07129547119. The company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is located at the address: Lageweg 121; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Irrigation systems. List of products are Pumps - Water; Fountains; Wells boring; Heat pumps.
The main activity of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV is not available. You also can look at reviews of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, open positions, location of A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV, employees, financial statistics.