Di Giaco SPRL

Contactgegevens Di Giaco SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Giaco SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Giaco SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bodson 14; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 67 29 (+32-071 45 67 29) 071 45 67 29 (+32-071 45 67 29)

Fax (fax): 071 45 67 29; 071 46 43 40 (+32-071 45 67 29; 071 46 43 40) 071 45 67 29; 071 46 43 40 (+32-071 45 67 29; 071 46 43 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Giaco SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Giaco SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Giaco SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Giaco SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Giaco SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Giaco SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Giaco SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Giaco SPRL
Products information Di Giaco SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08724212646
Ondernemingsnummer: 1486145019
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Fences; Metal work - Ornamental; Door & gate openers (Automatic); Balustrades

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Giaco SPRL
(Get full report from official database of BE for Di Giaco SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Giaco SPRL
Addition kinds of activities for Di Giaco SPRL

521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy

Werken bij Di Giaco SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Giaco SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Giaco SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Giaco SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van Di Giaco SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Di Giaco SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Giaco SPRL. Laat een reactie achter voor Di Giaco SPRL. Di Giaco SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Giaco SPRL. Leave a respond for Di Giaco SPRL. Di Giaco SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Giaco SPRL op de google maps. Adres en contacten Di Giaco SPRL
Location of Di Giaco SPRL on the google maps. Address and contacts of Di Giaco SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Giaco SPRL Di Giaco SPRL: Bataille | AD DELHAIZE | MENUISERIE ALAIN CHARLIER | Atypus BVBA | FRANS ASSEZ

Other related companies as Di Giaco SPRL: Bataille | AD DELHAIZE | MENUISERIE ALAIN CHARLIER | Atypus BVBA | FRANS ASSEZ

Di Giaco SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Di Giaco SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08724212646. Het bedrijf Di Giaco SPRL bevindt zich op het adres: Rue Bodson 14; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Fences; Metal work - Ornamental; Door & gate openers (Automatic); Balustrades.
De hoofdactiviteit van Di Giaco SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Giaco SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Giaco SPRL, openstaande posities, locatie van Di Giaco SPRL op de kaart.

Di Giaco SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Di Giaco SPRL, company assigned to the tax number BE08724212646. The company Di Giaco SPRL is located at the address: Rue Bodson 14; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ironworks. List of products are Fences; Metal work - Ornamental; Door & gate openers (Automatic); Balustrades.
The main activity of Di Giaco SPRL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Giaco SPRL is not available. You also can look at reviews of Di Giaco SPRL, open positions, location of Di Giaco SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Giaco SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Giaco SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Giaco SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Giaco SPRL, employees, financial statistics.