MARLUX KLAPS NV

Contactgegevens MARLUX KLAPS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLUX KLAPS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLUX KLAPS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3980-Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013-67.91.00 (+32-013-67.91.00) 013-67.91.00 (+32-013-67.91.00)

Fax (fax): 013-67.92.66 (+32-013-67.92.66) 013-67.92.66 (+32-013-67.92.66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLUX KLAPS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLUX KLAPS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLUX KLAPS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLUX KLAPS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLUX KLAPS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLUX KLAPS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLUX KLAPS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLUX KLAPS NV
Products information MARLUX KLAPS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03545806884
Ondernemingsnummer: 2576538085
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): 350
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MARLUX KLAPS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLUX KLAPS NV
(Get full report from official database of BE for MARLUX KLAPS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLUX KLAPS NV
Addition kinds of activities for MARLUX KLAPS NV

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school

Werken bij MARLUX KLAPS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLUX KLAPS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLUX KLAPS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLUX KLAPS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van MARLUX KLAPS NV in sociale netwerken
Look for responds of MARLUX KLAPS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLUX KLAPS NV. Laat een reactie achter voor MARLUX KLAPS NV. MARLUX KLAPS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLUX KLAPS NV. Leave a respond for MARLUX KLAPS NV. MARLUX KLAPS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLUX KLAPS NV op de google maps. Adres en contacten MARLUX KLAPS NV
Location of MARLUX KLAPS NV on the google maps. Address and contacts of MARLUX KLAPS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLUX KLAPS NV MARLUX KLAPS NV: HERZE DANIEL | OBJECT PROJECTONTWIKKELING | PERFGOAL | YAMANOUCHI PHARMA | Husson Pierre

Other related companies as MARLUX KLAPS NV: HERZE DANIEL | OBJECT PROJECTONTWIKKELING | PERFGOAL | YAMANOUCHI PHARMA | Husson Pierre

MARLUX KLAPS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLUX KLAPS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03545806884. Het bedrijf MARLUX KLAPS NV bevindt zich op het adres: 3980-Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 350 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MARLUX KLAPS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLUX KLAPS NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLUX KLAPS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLUX KLAPS NV, openstaande posities, locatie van MARLUX KLAPS NV op de kaart.

MARLUX KLAPS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLUX KLAPS NV, company assigned to the tax number BE03545806884. The company MARLUX KLAPS NV is located at the address: 3980-Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 350 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MARLUX KLAPS NV were not found.
The main activity of MARLUX KLAPS NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLUX KLAPS NV is not available. You also can look at reviews of MARLUX KLAPS NV, open positions, location of MARLUX KLAPS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLUX KLAPS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLUX KLAPS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLUX KLAPS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLUX KLAPS NV, employees, financial statistics.