Antoine Nijs Ferronnerie

Contactgegevens Antoine Nijs Ferronnerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antoine Nijs Ferronnerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antoine Nijs Ferronnerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Bempt 41; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 332 50 32; 0475 95 58 63 (+32-02 332 50 32; 0475 95 58 63) 02 332 50 32; 0475 95 58 63 (+32-02 332 50 32; 0475 95 58 63)

Fax (fax): 02 332 50 32 (+32-02 332 50 32) 02 332 50 32 (+32-02 332 50 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antoine Nijs Ferronnerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antoine Nijs Ferronnerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antoine Nijs Ferronnerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antoine Nijs Ferronnerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antoine Nijs Ferronnerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antoine Nijs Ferronnerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antoine Nijs Ferronnerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antoine Nijs Ferronnerie
Products information Antoine Nijs Ferronnerie

BTW identificatienummer (tax): BE09502593994
Ondernemingsnummer: 8524536132
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antoine Nijs Ferronnerie
(Get full report from official database of BE for Antoine Nijs Ferronnerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antoine Nijs Ferronnerie
Addition kinds of activities for Antoine Nijs Ferronnerie

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental

Werken bij Antoine Nijs Ferronnerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antoine Nijs Ferronnerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antoine Nijs Ferronnerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antoine Nijs Ferronnerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Antoine Nijs Ferronnerie in sociale netwerken
Look for responds of Antoine Nijs Ferronnerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antoine Nijs Ferronnerie. Laat een reactie achter voor Antoine Nijs Ferronnerie. Antoine Nijs Ferronnerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antoine Nijs Ferronnerie. Leave a respond for Antoine Nijs Ferronnerie. Antoine Nijs Ferronnerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antoine Nijs Ferronnerie op de google maps. Adres en contacten Antoine Nijs Ferronnerie
Location of Antoine Nijs Ferronnerie on the google maps. Address and contacts of Antoine Nijs Ferronnerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Antoine Nijs Ferronnerie Antoine Nijs Ferronnerie: JASMIN | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | Geurs Office Equipment NV | Analogi SA | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT

Other related companies as Antoine Nijs Ferronnerie: JASMIN | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | Geurs Office Equipment NV | Analogi SA | THUISZ. LIB. MUTUALITEIT

Antoine Nijs Ferronnerie is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antoine Nijs Ferronnerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09502593994. Het bedrijf Antoine Nijs Ferronnerie bevindt zich op het adres: Avenue du Bempt 41; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van Antoine Nijs Ferronnerie is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antoine Nijs Ferronnerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antoine Nijs Ferronnerie, openstaande posities, locatie van Antoine Nijs Ferronnerie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antoine Nijs Ferronnerie is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antoine Nijs Ferronnerie, company assigned to the tax number BE09502593994. The company Antoine Nijs Ferronnerie is located at the address: Avenue du Bempt 41; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ironworks. List of products are Metal work - Ornamental.
The main activity of Antoine Nijs Ferronnerie is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antoine Nijs Ferronnerie is not available. You also can look at reviews of Antoine Nijs Ferronnerie, open positions, location of Antoine Nijs Ferronnerie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antoine Nijs Ferronnerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antoine Nijs Ferronnerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antoine Nijs Ferronnerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antoine Nijs Ferronnerie, employees, financial statistics.