Rosier Y

Contactgegevens Rosier Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosier Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosier Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ramponneau 29A; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal), België

Telefoon (phone): 069 87 18 50 (+32-069 87 18 50) 069 87 18 50 (+32-069 87 18 50)

Fax (fax): +32 (83) 572-12-22 +32 (83) 572-12-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosier Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosier Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosier Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosier Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosier Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosier Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosier Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosier Y
Products information Rosier Y

BTW identificatienummer (tax): BE06927398681
Ondernemingsnummer: 2679809570
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Rosier Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosier Y
(Get full report from official database of BE for Rosier Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosier Y
Addition kinds of activities for Rosier Y

01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care

Werken bij Rosier Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosier Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosier Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosier Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van Rosier Y in sociale netwerken
Look for responds of Rosier Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosier Y. Laat een reactie achter voor Rosier Y. Rosier Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosier Y. Leave a respond for Rosier Y. Rosier Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosier Y op de google maps. Adres en contacten Rosier Y
Location of Rosier Y on the google maps. Address and contacts of Rosier Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosier Y Rosier Y: GUY JACOB | Keutgen sprl & Lux SA | NEOREC | PC REPAIR CENTER | MANICO SA

Other related companies as Rosier Y: GUY JACOB | Keutgen sprl & Lux SA | NEOREC | PC REPAIR CENTER | MANICO SA

Rosier Y is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosier Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927398681. Het bedrijf Rosier Y bevindt zich op het adres: Rue du Ramponneau 29A; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Investments. Producten gemaakt in Rosier Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosier Y is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosier Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosier Y, openstaande posities, locatie van Rosier Y op de kaart.

Rosier Y is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rosier Y, company assigned to the tax number BE06927398681. The company Rosier Y is located at the address: Rue du Ramponneau 29A; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Investments. Products created in Rosier Y were not found.
The main activity of Rosier Y is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosier Y is not available. You also can look at reviews of Rosier Y, open positions, location of Rosier Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosier Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosier Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosier Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosier Y, employees, financial statistics.