Aureus Life

Contactgegevens Aureus Life: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aureus Life: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aureus Life

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauw-Torenplein 2; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 610 05 05 (+32-03 610 05 05) 03 610 05 05 (+32-03 610 05 05)

Fax (fax): 03 610 05 06 (+32-03 610 05 06) 03 610 05 06 (+32-03 610 05 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aureus Life: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aureus Life"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aureus Life"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aureus Life, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aureus Life. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aureus Life, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aureus Life. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aureus Life
Products information Aureus Life

BTW identificatienummer (tax): BE04501617431
Ondernemingsnummer: 9675903320
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Aureus Life zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aureus Life
(Get full report from official database of BE for Aureus Life)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aureus Life
Addition kinds of activities for Aureus Life

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
39150106. Machine ketting, platina of karaat goud | Machine chain, platinum or karat gold

Werken bij Aureus Life: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aureus Life: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aureus Life. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aureus Life. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

Zoek naar antwoorden van Aureus Life in sociale netwerken
Look for responds of Aureus Life in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aureus Life. Laat een reactie achter voor Aureus Life. Aureus Life bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aureus Life. Leave a respond for Aureus Life. Aureus Life on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aureus Life op de google maps. Adres en contacten Aureus Life
Location of Aureus Life on the google maps. Address and contacts of Aureus Life

Andere gerelateerde bedrijven als come Aureus Life Aureus Life: YVAN DENECKER | AP Press BVBA | SINNESAEL KURT BVBA | SABINE LECOT | De Bruycker

Other related companies as Aureus Life: YVAN DENECKER | AP Press BVBA | SINNESAEL KURT BVBA | SABINE LECOT | De Bruycker

Aureus Life is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aureus Life, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501617431. Het bedrijf Aureus Life bevindt zich op het adres: Blauw-Torenplein 2; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Investments. Producten gemaakt in Aureus Life zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aureus Life is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aureus Life is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aureus Life, openstaande posities, locatie van Aureus Life op de kaart.

Aureus Life is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aureus Life, company assigned to the tax number BE04501617431. The company Aureus Life is located at the address: Blauw-Torenplein 2; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Investments. Products created in Aureus Life were not found.
The main activity of Aureus Life is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aureus Life is not available. You also can look at reviews of Aureus Life, open positions, location of Aureus Life on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aureus Life, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aureus Life, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aureus Life, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aureus Life, employees, financial statistics.