Assets & Equities SA

Contactgegevens Assets & Equities SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Assets & Equities SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Assets & Equities SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Général de Gaulle 41; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 68 34 (+32-02 647 68 34) 02 647 68 34 (+32-02 647 68 34)

Fax (fax): 02 649 93 98 (+32-02 649 93 98) 02 649 93 98 (+32-02 649 93 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Assets & Equities SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Assets & Equities SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Assets & Equities SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Assets & Equities SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Assets & Equities SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Assets & Equities SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Assets & Equities SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Assets & Equities SA
Products information Assets & Equities SA

BTW identificatienummer (tax): BE09899475097
Ondernemingsnummer: 2976715087
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Assets & Equities SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Investments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Assets & Equities SA
(Get full report from official database of BE for Assets & Equities SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Assets & Equities SA
Addition kinds of activities for Assets & Equities SA

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
28690316. Looizuur | Tannic acid
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij Assets & Equities SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Assets & Equities SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Assets & Equities SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Assets & Equities SA. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Assets & Equities SA in sociale netwerken
Look for responds of Assets & Equities SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Assets & Equities SA. Laat een reactie achter voor Assets & Equities SA. Assets & Equities SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Assets & Equities SA. Leave a respond for Assets & Equities SA. Assets & Equities SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Assets & Equities SA op de google maps. Adres en contacten Assets & Equities SA
Location of Assets & Equities SA on the google maps. Address and contacts of Assets & Equities SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Assets & Equities SA Assets & Equities SA: GALERY DE BRES | PAUL CORNELIS | Leyre Claude | Ciriello N | PASSION CHOCOLAT

Other related companies as Assets & Equities SA: GALERY DE BRES | PAUL CORNELIS | Leyre Claude | Ciriello N | PASSION CHOCOLAT

Assets & Equities SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Assets & Equities SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09899475097. Het bedrijf Assets & Equities SA bevindt zich op het adres: Avenue du Général de Gaulle 41; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Investments. Producten gemaakt in Assets & Equities SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Assets & Equities SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Assets & Equities SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Assets & Equities SA, openstaande posities, locatie van Assets & Equities SA op de kaart.

Assets & Equities SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Assets & Equities SA, company assigned to the tax number BE09899475097. The company Assets & Equities SA is located at the address: Avenue du Général de Gaulle 41; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Investments. Products created in Assets & Equities SA were not found.
The main activity of Assets & Equities SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Assets & Equities SA is not available. You also can look at reviews of Assets & Equities SA, open positions, location of Assets & Equities SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Assets & Equities SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Assets & Equities SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Assets & Equities SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Assets & Equities SA, employees, financial statistics.