Porebska Agnieszka

Contactgegevens Porebska Agnieszka: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Porebska Agnieszka: address, phone, fax, email, website, opening hours

Porebska Agnieszka

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grootveld 2; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 281 15 71 (+32-03 281 15 71) 03 281 15 71 (+32-03 281 15 71)

Fax (fax): 03 281 15 71 (+32-03 281 15 71) 03 281 15 71 (+32-03 281 15 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Porebska Agnieszka: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Porebska Agnieszka"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Porebska Agnieszka"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Porebska Agnieszka, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Porebska Agnieszka. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Porebska Agnieszka, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Porebska Agnieszka. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Porebska Agnieszka
Products information Porebska Agnieszka

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Porebska Agnieszka zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interpreters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Porebska Agnieszka
(Get full report from official database of BE for Porebska Agnieszka)

Aanvulling soorten activiteiten voor Porebska Agnieszka
Addition kinds of activities for Porebska Agnieszka

20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services

Werken bij Porebska Agnieszka: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Porebska Agnieszka: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Porebska Agnieszka. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Porebska Agnieszka. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

Zoek naar antwoorden van Porebska Agnieszka in sociale netwerken
Look for responds of Porebska Agnieszka in social networks

Lees alle opmerkingen voor Porebska Agnieszka. Laat een reactie achter voor Porebska Agnieszka. Porebska Agnieszka bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Porebska Agnieszka. Leave a respond for Porebska Agnieszka. Porebska Agnieszka on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Porebska Agnieszka op de google maps. Adres en contacten Porebska Agnieszka
Location of Porebska Agnieszka on the google maps. Address and contacts of Porebska Agnieszka

Andere gerelateerde bedrijven als come Porebska Agnieszka Porebska Agnieszka: FLAMGEN NV | SNOOKER PALACE | S.H.A.P.A.S. 2000 ASBL | COIFFURE LAURENCE | Top sun bvba

Other related companies as Porebska Agnieszka: FLAMGEN NV | SNOOKER PALACE | S.H.A.P.A.S. 2000 ASBL | COIFFURE LAURENCE | Top sun bvba

Porebska Agnieszka is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Porebska Agnieszka, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf Porebska Agnieszka bevindt zich op het adres: Grootveld 2; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interpreters. Producten gemaakt in Porebska Agnieszka zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Porebska Agnieszka is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Porebska Agnieszka is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Porebska Agnieszka, openstaande posities, locatie van Porebska Agnieszka op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Porebska Agnieszka is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Porebska Agnieszka, company assigned to the tax number BE05264617919. The company Porebska Agnieszka is located at the address: Grootveld 2; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interpreters. Products created in Porebska Agnieszka were not found.
The main activity of Porebska Agnieszka is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Porebska Agnieszka is not available. You also can look at reviews of Porebska Agnieszka, open positions, location of Porebska Agnieszka on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Porebska Agnieszka, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Porebska Agnieszka, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Porebska Agnieszka, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Porebska Agnieszka, employees, financial statistics.