LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD
Private companiesAmusement and Recreation Services • LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

Contactgegevens LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6800-Recogne, België

Telefoon (phone): 061-22.41.36 (+32-061-22.41.36) 061-22.41.36 (+32-061-22.41.36)

Fax (fax): 06-22.52.68 (+32-06-22.52.68) 06-22.52.68 (+32-06-22.52.68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD
Products information LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

BTW identificatienummer (tax): BE01346618652
Ondernemingsnummer: 2294464111
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): 17
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD
(Get full report from official database of BE for LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD
Addition kinds of activities for LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
51910202. Eten geven | Feed
72219903. Fotograaf, nog steeds of video | Photographer, still or video

Werken bij LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD in sociale netwerken
Look for responds of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Laat een reactie achter voor LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. Leave a respond for LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD. LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD op de google maps. Adres en contacten LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD
Location of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD on the google maps. Address and contacts of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: Pères Blancs (Les) | Engels Renovatiewerken | PND BVBA | HUIS RODE-BOL | PEETERS GEBROEDERS

Other related companies as LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD: Pères Blancs (Les) | Engels Renovatiewerken | PND BVBA | HUIS RODE-BOL | PEETERS GEBROEDERS

LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01346618652. Het bedrijf LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD bevindt zich op het adres: 6800-Recogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 17 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, openstaande posities, locatie van LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD op de kaart.

LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, company assigned to the tax number BE01346618652. The company LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is located at the address: 6800-Recogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 17 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD were not found.
The main activity of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD is not available. You also can look at reviews of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, open positions, location of LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES NOUVELLES EDITIONS DU SUD, employees, financial statistics.