CHINESE LANGUAGE CENTRE

Contactgegevens CHINESE LANGUAGE CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINESE LANGUAGE CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINESE LANGUAGE CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 123; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 37 48 01 (+32-014 37 48 01) 014 37 48 01 (+32-014 37 48 01)

Fax (fax): 014 37 48 02 (+32-014 37 48 02) 014 37 48 02 (+32-014 37 48 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINESE LANGUAGE CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINESE LANGUAGE CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINESE LANGUAGE CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINESE LANGUAGE CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINESE LANGUAGE CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINESE LANGUAGE CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINESE LANGUAGE CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINESE LANGUAGE CENTRE
Products information CHINESE LANGUAGE CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE04912231445
Ondernemingsnummer: 3686981201
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Translators

Product categorie (product category): Interpreters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINESE LANGUAGE CENTRE
(Get full report from official database of BE for CHINESE LANGUAGE CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINESE LANGUAGE CENTRE
Addition kinds of activities for CHINESE LANGUAGE CENTRE

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
09710102. Spel behouden | Game preserve
28160100. Witte pigmenten | White pigments
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij CHINESE LANGUAGE CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINESE LANGUAGE CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINESE LANGUAGE CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van CHINESE LANGUAGE CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of CHINESE LANGUAGE CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. Laat een reactie achter voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. CHINESE LANGUAGE CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINESE LANGUAGE CENTRE. Leave a respond for CHINESE LANGUAGE CENTRE. CHINESE LANGUAGE CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINESE LANGUAGE CENTRE op de google maps. Adres en contacten CHINESE LANGUAGE CENTRE
Location of CHINESE LANGUAGE CENTRE on the google maps. Address and contacts of CHINESE LANGUAGE CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINESE LANGUAGE CENTRE CHINESE LANGUAGE CENTRE: Doner Kebap Tuba | V.V. IMMO | ?T KRANTJE - ?T SNACKSKE | ALEXANDRE-MICHE REICHARDT | De Prijcker M

Other related companies as CHINESE LANGUAGE CENTRE: Doner Kebap Tuba | V.V. IMMO | ?T KRANTJE - ?T SNACKSKE | ALEXANDRE-MICHE REICHARDT | De Prijcker M

CHINESE LANGUAGE CENTRE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINESE LANGUAGE CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04912231445. Het bedrijf CHINESE LANGUAGE CENTRE bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 123; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interpreters. Lijst met producten zijn Translators.
De hoofdactiviteit van CHINESE LANGUAGE CENTRE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINESE LANGUAGE CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINESE LANGUAGE CENTRE, openstaande posities, locatie van CHINESE LANGUAGE CENTRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHINESE LANGUAGE CENTRE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINESE LANGUAGE CENTRE, company assigned to the tax number BE04912231445. The company CHINESE LANGUAGE CENTRE is located at the address: Turnhoutsebaan 123; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interpreters. List of products are Translators.
The main activity of CHINESE LANGUAGE CENTRE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINESE LANGUAGE CENTRE is not available. You also can look at reviews of CHINESE LANGUAGE CENTRE, open positions, location of CHINESE LANGUAGE CENTRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINESE LANGUAGE CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINESE LANGUAGE CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINESE LANGUAGE CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINESE LANGUAGE CENTRE, employees, financial statistics.