GBK Computerstore

Contactgegevens GBK Computerstore: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GBK Computerstore: address, phone, fax, email, website, opening hours

GBK Computerstore

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europarklaan 25; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 52 06 70 (+32-011 52 06 70) 011 52 06 70 (+32-011 52 06 70)

Fax (fax): 011 52 06 75 (+32-011 52 06 75) 011 52 06 75 (+32-011 52 06 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GBK Computerstore: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GBK Computerstore"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GBK Computerstore"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GBK Computerstore, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GBK Computerstore. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GBK Computerstore, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GBK Computerstore. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GBK Computerstore
Products information GBK Computerstore

BTW identificatienummer (tax): BE09127136230
Ondernemingsnummer: 9064239501
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Data processing - Computers; Data processing - Software

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GBK Computerstore
(Get full report from official database of BE for GBK Computerstore)

Aanvulling soorten activiteiten voor GBK Computerstore
Addition kinds of activities for GBK Computerstore

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
22980207. Twine, nec | Twine, nec
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij GBK Computerstore: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GBK Computerstore: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GBK Computerstore. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GBK Computerstore. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van GBK Computerstore in sociale netwerken
Look for responds of GBK Computerstore in social networks

Lees alle opmerkingen voor GBK Computerstore. Laat een reactie achter voor GBK Computerstore. GBK Computerstore bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GBK Computerstore. Leave a respond for GBK Computerstore. GBK Computerstore on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GBK Computerstore op de google maps. Adres en contacten GBK Computerstore
Location of GBK Computerstore on the google maps. Address and contacts of GBK Computerstore

Andere gerelateerde bedrijven als come GBK Computerstore GBK Computerstore: W.S.K. SPRL | CRةDIT AGRICOLE | LIMBURGE INDUSTRIELE DAKWERKEN | FA. CLERENS | CHEM-DRY D.B.

Other related companies as GBK Computerstore: W.S.K. SPRL | CRةDIT AGRICOLE | LIMBURGE INDUSTRIELE DAKWERKEN | FA. CLERENS | CHEM-DRY D.B.

GBK Computerstore is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GBK Computerstore, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09127136230. Het bedrijf GBK Computerstore bevindt zich op het adres: Europarklaan 25; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Data processing - Computers; Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van GBK Computerstore is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GBK Computerstore is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GBK Computerstore, openstaande posities, locatie van GBK Computerstore op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GBK Computerstore is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GBK Computerstore, company assigned to the tax number BE09127136230. The company GBK Computerstore is located at the address: Europarklaan 25; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Data processing - Computers; Data processing - Software.
The main activity of GBK Computerstore is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GBK Computerstore is not available. You also can look at reviews of GBK Computerstore, open positions, location of GBK Computerstore on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GBK Computerstore, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GBK Computerstore, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GBK Computerstore, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GBK Computerstore, employees, financial statistics.