KANIGEN WORKS BENELUX NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • KANIGEN WORKS BENELUX NV
Private companiesLeather and Leather Products • KANIGEN WORKS BENELUX NV

Contactgegevens KANIGEN WORKS BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANIGEN WORKS BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANIGEN WORKS BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3600-Genk, België

Telefoon (phone): 089-38.01.26 (+32-089-38.01.26) 089-38.01.26 (+32-089-38.01.26)

Fax (fax): 089-38.04.32 (+32-089-38.04.32) 089-38.04.32 (+32-089-38.04.32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANIGEN WORKS BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANIGEN WORKS BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANIGEN WORKS BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANIGEN WORKS BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANIGEN WORKS BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANIGEN WORKS BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANIGEN WORKS BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANIGEN WORKS BENELUX NV
Products information KANIGEN WORKS BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03375793457
Ondernemingsnummer: 8397369384
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000 EUR
Werknemers (employees): 32
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KANIGEN WORKS BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANIGEN WORKS BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for KANIGEN WORKS BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANIGEN WORKS BENELUX NV
Addition kinds of activities for KANIGEN WORKS BENELUX NV

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij KANIGEN WORKS BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANIGEN WORKS BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANIGEN WORKS BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANIGEN WORKS BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van KANIGEN WORKS BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of KANIGEN WORKS BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANIGEN WORKS BENELUX NV. Laat een reactie achter voor KANIGEN WORKS BENELUX NV. KANIGEN WORKS BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANIGEN WORKS BENELUX NV. Leave a respond for KANIGEN WORKS BENELUX NV. KANIGEN WORKS BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANIGEN WORKS BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten KANIGEN WORKS BENELUX NV
Location of KANIGEN WORKS BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of KANIGEN WORKS BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KANIGEN WORKS BENELUX NV KANIGEN WORKS BENELUX NV: SARA LAUWERS | C.G.S.L.B. MILITAIRES | Seven | Potiez-Deman | VAN EYCKEN, FRANCIS

Other related companies as KANIGEN WORKS BENELUX NV: SARA LAUWERS | C.G.S.L.B. MILITAIRES | Seven | Potiez-Deman | VAN EYCKEN, FRANCIS

KANIGEN WORKS BENELUX NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANIGEN WORKS BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03375793457. Het bedrijf KANIGEN WORKS BENELUX NV bevindt zich op het adres: 3600-Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 32 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KANIGEN WORKS BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANIGEN WORKS BENELUX NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANIGEN WORKS BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANIGEN WORKS BENELUX NV, openstaande posities, locatie van KANIGEN WORKS BENELUX NV op de kaart.

KANIGEN WORKS BENELUX NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANIGEN WORKS BENELUX NV, company assigned to the tax number BE03375793457. The company KANIGEN WORKS BENELUX NV is located at the address: 3600-Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 32 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KANIGEN WORKS BENELUX NV were not found.
The main activity of KANIGEN WORKS BENELUX NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANIGEN WORKS BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of KANIGEN WORKS BENELUX NV, open positions, location of KANIGEN WORKS BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANIGEN WORKS BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANIGEN WORKS BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANIGEN WORKS BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANIGEN WORKS BENELUX NV, employees, financial statistics.