A Worldnet-Fiber NV

Contactgegevens A Worldnet-Fiber NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Worldnet-Fiber NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Worldnet-Fiber NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rochuslei 15; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 605 78 65 (+32-03 605 78 65) 03 605 78 65 (+32-03 605 78 65)

Fax (fax): 03 605 78 68 (+32-03 605 78 68) 03 605 78 68 (+32-03 605 78 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Worldnet-Fiber NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Worldnet-Fiber NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Worldnet-Fiber NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Worldnet-Fiber NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Worldnet-Fiber NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Worldnet-Fiber NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Worldnet-Fiber NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Worldnet-Fiber NV
Products information A Worldnet-Fiber NV

BTW identificatienummer (tax): BE03034942626
Ondernemingsnummer: 6385498046
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Networks; Telecommunication services; Internet - Services

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Worldnet-Fiber NV
(Get full report from official database of BE for A Worldnet-Fiber NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Worldnet-Fiber NV
Addition kinds of activities for A Worldnet-Fiber NV

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
27890000. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij A Worldnet-Fiber NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Worldnet-Fiber NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Worldnet-Fiber NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Worldnet-Fiber NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van A Worldnet-Fiber NV in sociale netwerken
Look for responds of A Worldnet-Fiber NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Worldnet-Fiber NV. Laat een reactie achter voor A Worldnet-Fiber NV. A Worldnet-Fiber NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Worldnet-Fiber NV. Leave a respond for A Worldnet-Fiber NV. A Worldnet-Fiber NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Worldnet-Fiber NV op de google maps. Adres en contacten A Worldnet-Fiber NV
Location of A Worldnet-Fiber NV on the google maps. Address and contacts of A Worldnet-Fiber NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A Worldnet-Fiber NV A Worldnet-Fiber NV: ANDRE ROELS | Garage du Stain SPRL | PIERRE DELCOURT | A. GRONDAL | Panoramacaf茅 (Gallo-Romeins museum)

Other related companies as A Worldnet-Fiber NV: ANDRE ROELS | Garage du Stain SPRL | PIERRE DELCOURT | A. GRONDAL | Panoramacaf茅 (Gallo-Romeins museum)

A Worldnet-Fiber NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Worldnet-Fiber NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03034942626. Het bedrijf A Worldnet-Fiber NV bevindt zich op het adres: Rochuslei 15; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Networks; Telecommunication services; Internet - Services.
De hoofdactiviteit van A Worldnet-Fiber NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Worldnet-Fiber NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Worldnet-Fiber NV, openstaande posities, locatie van A Worldnet-Fiber NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Worldnet-Fiber NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Worldnet-Fiber NV, company assigned to the tax number BE03034942626. The company A Worldnet-Fiber NV is located at the address: Rochuslei 15; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Networks; Telecommunication services; Internet - Services.
The main activity of A Worldnet-Fiber NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A Worldnet-Fiber NV is not available. You also can look at reviews of A Worldnet-Fiber NV, open positions, location of A Worldnet-Fiber NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Worldnet-Fiber NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Worldnet-Fiber NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Worldnet-Fiber NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Worldnet-Fiber NV, employees, financial statistics.