JAGUAR BRUSSELS SA

Contactgegevens JAGUAR BRUSSELS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAGUAR BRUSSELS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAGUAR BRUSSELS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1620-Drogenbos, België

Telefoon (phone): 02-332.18.10 (+32-02-332.18.10) 02-332.18.10 (+32-02-332.18.10)

Fax (fax): 02-376.25.36 (+32-02-376.25.36) 02-376.25.36 (+32-02-376.25.36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAGUAR BRUSSELS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAGUAR BRUSSELS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAGUAR BRUSSELS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAGUAR BRUSSELS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAGUAR BRUSSELS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAGUAR BRUSSELS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAGUAR BRUSSELS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAGUAR BRUSSELS SA
Products information JAGUAR BRUSSELS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04829559326
Ondernemingsnummer: 7782409667
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JAGUAR BRUSSELS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAGUAR BRUSSELS SA
(Get full report from official database of BE for JAGUAR BRUSSELS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAGUAR BRUSSELS SA
Addition kinds of activities for JAGUAR BRUSSELS SA

327500. Gipsproducten | Gypsum products
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec

Werken bij JAGUAR BRUSSELS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAGUAR BRUSSELS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAGUAR BRUSSELS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAGUAR BRUSSELS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van JAGUAR BRUSSELS SA in sociale netwerken
Look for responds of JAGUAR BRUSSELS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAGUAR BRUSSELS SA. Laat een reactie achter voor JAGUAR BRUSSELS SA. JAGUAR BRUSSELS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAGUAR BRUSSELS SA. Leave a respond for JAGUAR BRUSSELS SA. JAGUAR BRUSSELS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAGUAR BRUSSELS SA op de google maps. Adres en contacten JAGUAR BRUSSELS SA
Location of JAGUAR BRUSSELS SA on the google maps. Address and contacts of JAGUAR BRUSSELS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JAGUAR BRUSSELS SA JAGUAR BRUSSELS SA: Guyaux J | C.E.S.E.P.T. | Tropic | Verbaanderd & Vandermotten | WILLY LESAGE

Other related companies as JAGUAR BRUSSELS SA: Guyaux J | C.E.S.E.P.T. | Tropic | Verbaanderd & Vandermotten | WILLY LESAGE

JAGUAR BRUSSELS SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAGUAR BRUSSELS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04829559326. Het bedrijf JAGUAR BRUSSELS SA bevindt zich op het adres: 1620-Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JAGUAR BRUSSELS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAGUAR BRUSSELS SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAGUAR BRUSSELS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAGUAR BRUSSELS SA, openstaande posities, locatie van JAGUAR BRUSSELS SA op de kaart.

JAGUAR BRUSSELS SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAGUAR BRUSSELS SA, company assigned to the tax number BE04829559326. The company JAGUAR BRUSSELS SA is located at the address: 1620-Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JAGUAR BRUSSELS SA were not found.
The main activity of JAGUAR BRUSSELS SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAGUAR BRUSSELS SA is not available. You also can look at reviews of JAGUAR BRUSSELS SA, open positions, location of JAGUAR BRUSSELS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAGUAR BRUSSELS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAGUAR BRUSSELS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAGUAR BRUSSELS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAGUAR BRUSSELS SA, employees, financial statistics.