Vedis

Contactgegevens Vedis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vedis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vedis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 61 59 01; 0495 54 04 82 (+32-071 61 59 01; 0495 54 04 82) 071 61 59 01; 0495 54 04 82 (+32-071 61 59 01; 0495 54 04 82)

Fax (fax): 071 61 59 01 (+32-071 61 59 01) 071 61 59 01 (+32-071 61 59 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vedis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vedis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vedis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vedis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vedis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vedis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vedis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vedis
Products information Vedis

BTW identificatienummer (tax): BE04377197265
Ondernemingsnummer: 8992279052
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Data processing - Computers; Data processing - Software; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vedis
(Get full report from official database of BE for Vedis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vedis
Addition kinds of activities for Vedis

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
31310202. Hielkapjes | Heel caps
38279912. monochromatoren | Monochromators
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
51990402. jute | Burlap
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij Vedis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vedis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vedis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vedis. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

Zoek naar antwoorden van Vedis in sociale netwerken
Look for responds of Vedis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vedis. Laat een reactie achter voor Vedis. Vedis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vedis. Leave a respond for Vedis. Vedis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vedis op de google maps. Adres en contacten Vedis
Location of Vedis on the google maps. Address and contacts of Vedis

Andere gerelateerde bedrijven als come Vedis Vedis: CREADAPT | DIDIER GALL?E | JOZEF NIJS | Wellens Interieur & Decoratie | Amsat Belgium (amsat-on)

Other related companies as Vedis: CREADAPT | DIDIER GALL?E | JOZEF NIJS | Wellens Interieur & Decoratie | Amsat Belgium (amsat-on)

Vedis is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vedis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04377197265. Het bedrijf Vedis bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Data processing - Computers; Data processing - Software; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Vedis is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vedis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vedis, openstaande posities, locatie van Vedis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vedis is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vedis, company assigned to the tax number BE04377197265. The company Vedis is located at the address: Rue des Ateliers 3; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Services. List of products are Data processing - Computers; Data processing - Software; Internet - Webdesign.
The main activity of Vedis is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vedis is not available. You also can look at reviews of Vedis, open positions, location of Vedis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vedis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vedis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vedis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vedis, employees, financial statistics.