Roularta Media Regie

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Roularta Media Regie
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Roularta Media Regie

Contactgegevens Roularta Media Regie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roularta Media Regie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roularta Media Regie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK, België

Telefoon (phone): 02 467 56 11 (+32-02 467 56 11) 02 467 56 11 (+32-02 467 56 11)

Fax (fax): 02 467 57 57; 070 23 34 89 (+32-02 467 57 57; 070 23 34 89) 02 467 57 57; 070 23 34 89 (+32-02 467 57 57; 070 23 34 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roularta Media Regie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roularta Media Regie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roularta Media Regie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roularta Media Regie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roularta Media Regie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roularta Media Regie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roularta Media Regie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roularta Media Regie
Products information Roularta Media Regie

BTW identificatienummer (tax): BE04065734863
Ondernemingsnummer: 4956451416
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Video - Production & realisation; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roularta Media Regie
(Get full report from official database of BE for Roularta Media Regie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roularta Media Regie
Addition kinds of activities for Roularta Media Regie

482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij Roularta Media Regie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roularta Media Regie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roularta Media Regie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roularta Media Regie. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Roularta Media Regie in sociale netwerken
Look for responds of Roularta Media Regie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roularta Media Regie. Laat een reactie achter voor Roularta Media Regie. Roularta Media Regie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roularta Media Regie. Leave a respond for Roularta Media Regie. Roularta Media Regie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roularta Media Regie op de google maps. Adres en contacten Roularta Media Regie
Location of Roularta Media Regie on the google maps. Address and contacts of Roularta Media Regie

Andere gerelateerde bedrijven als come Roularta Media Regie Roularta Media Regie: E. DE VOLDER | GIONA DE VLAMINCK | RIK TIMMERMAN | Peeters Zakenkantoor BVBA | GAUDIUS PATRICK

Other related companies as Roularta Media Regie: E. DE VOLDER | GIONA DE VLAMINCK | RIK TIMMERMAN | Peeters Zakenkantoor BVBA | GAUDIUS PATRICK

Roularta Media Regie is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roularta Media Regie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065734863. Het bedrijf Roularta Media Regie bevindt zich op het adres: RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Video - Production & realisation; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers.
De hoofdactiviteit van Roularta Media Regie is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roularta Media Regie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roularta Media Regie, openstaande posities, locatie van Roularta Media Regie op de kaart.

Roularta Media Regie is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roularta Media Regie, company assigned to the tax number BE04065734863. The company Roularta Media Regie is located at the address: RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Services. List of products are Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Video - Production & realisation; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers.
The main activity of Roularta Media Regie is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Roularta Media Regie is not available. You also can look at reviews of Roularta Media Regie, open positions, location of Roularta Media Regie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roularta Media Regie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roularta Media Regie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roularta Media Regie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roularta Media Regie, employees, financial statistics.