Notomatoes BVBA

Contactgegevens Notomatoes BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Notomatoes BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Notomatoes BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blijde-Inkomststraat 23; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 238 29 68 (+32-09 238 29 68) 09 238 29 68 (+32-09 238 29 68)

Fax (fax): +32 (19) 189-65-48 +32 (19) 189-65-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Notomatoes BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Notomatoes BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Notomatoes BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Notomatoes BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Notomatoes BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Notomatoes BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Notomatoes BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Notomatoes BVBA
Products information Notomatoes BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03939117431
Ondernemingsnummer: 6863403320
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Notomatoes BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Notomatoes BVBA
(Get full report from official database of BE for Notomatoes BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Notomatoes BVBA
Addition kinds of activities for Notomatoes BVBA

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
39990401. Bont strippen | Fur stripping
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight

Werken bij Notomatoes BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Notomatoes BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Notomatoes BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Notomatoes BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Notomatoes BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Notomatoes BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Notomatoes BVBA. Laat een reactie achter voor Notomatoes BVBA. Notomatoes BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Notomatoes BVBA. Leave a respond for Notomatoes BVBA. Notomatoes BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Notomatoes BVBA op de google maps. Adres en contacten Notomatoes BVBA
Location of Notomatoes BVBA on the google maps. Address and contacts of Notomatoes BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Notomatoes BVBA Notomatoes BVBA: BOUCHERIE VANDERMEER | INNOVER HOME | Verheyden Annemie | Eventattitude | Squares

Other related companies as Notomatoes BVBA: BOUCHERIE VANDERMEER | INNOVER HOME | Verheyden Annemie | Eventattitude | Squares

Notomatoes BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Notomatoes BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03939117431. Het bedrijf Notomatoes BVBA bevindt zich op het adres: Blijde-Inkomststraat 23; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in Notomatoes BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Notomatoes BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Notomatoes BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Notomatoes BVBA, openstaande posities, locatie van Notomatoes BVBA op de kaart.

Notomatoes BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Notomatoes BVBA, company assigned to the tax number BE03939117431. The company Notomatoes BVBA is located at the address: Blijde-Inkomststraat 23; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Services. Products created in Notomatoes BVBA were not found.
The main activity of Notomatoes BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Notomatoes BVBA is not available. You also can look at reviews of Notomatoes BVBA, open positions, location of Notomatoes BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Notomatoes BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Notomatoes BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Notomatoes BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Notomatoes BVBA, employees, financial statistics.