INTERSOFT BELGIUM NV

Contactgegevens INTERSOFT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERSOFT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERSOFT BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2600-Berchem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 03-248.66.77 (+32-03-248.66.77) 03-248.66.77 (+32-03-248.66.77)

Fax (fax): 03-248.65.85 (+32-03-248.65.85) 03-248.65.85 (+32-03-248.65.85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERSOFT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERSOFT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERSOFT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERSOFT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERSOFT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERSOFT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERSOFT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERSOFT BELGIUM NV
Products information INTERSOFT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in INTERSOFT BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERSOFT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for INTERSOFT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERSOFT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for INTERSOFT BELGIUM NV

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
82119901. Basisschool, nec | Elementary school, nec

Werken bij INTERSOFT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERSOFT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERSOFT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERSOFT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

Zoek naar antwoorden van INTERSOFT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of INTERSOFT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERSOFT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor INTERSOFT BELGIUM NV. INTERSOFT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERSOFT BELGIUM NV. Leave a respond for INTERSOFT BELGIUM NV. INTERSOFT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERSOFT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten INTERSOFT BELGIUM NV
Location of INTERSOFT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of INTERSOFT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERSOFT BELGIUM NV INTERSOFT BELGIUM NV: S.A. SOWACO SA | Van Deynse D | DE MAERTELAERE | COIFFURE ANNE-MARIE | JOSEPH BRYON

Other related companies as INTERSOFT BELGIUM NV: S.A. SOWACO SA | Van Deynse D | DE MAERTELAERE | COIFFURE ANNE-MARIE | JOSEPH BRYON

INTERSOFT BELGIUM NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERSOFT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf INTERSOFT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: 2600-Berchem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERSOFT BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERSOFT BELGIUM NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERSOFT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERSOFT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van INTERSOFT BELGIUM NV op de kaart.

INTERSOFT BELGIUM NV is a company, that was registered 1989 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is INTERSOFT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04967987060. The company INTERSOFT BELGIUM NV is located at the address: 2600-Berchem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERSOFT BELGIUM NV were not found.
The main activity of INTERSOFT BELGIUM NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERSOFT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of INTERSOFT BELGIUM NV, open positions, location of INTERSOFT BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERSOFT BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERSOFT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERSOFT BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERSOFT BELGIUM NV, employees, financial statistics.