Greenplanet Internetworking

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Greenplanet Internetworking
Private companiesEating and Drinking Places • Greenplanet Internetworking

Contactgegevens Greenplanet Internetworking: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Greenplanet Internetworking: address, phone, fax, email, website, opening hours

Greenplanet Internetworking

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mimosastraat 87; 9308; Aalst (Gijzegem), België

Telefoon (phone): 053 70 45 11 (+32-053 70 45 11) 053 70 45 11 (+32-053 70 45 11)

Fax (fax): 053 77 08 59 (+32-053 77 08 59) 053 77 08 59 (+32-053 77 08 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Greenplanet Internetworking: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Greenplanet Internetworking"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Greenplanet Internetworking"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Greenplanet Internetworking, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Greenplanet Internetworking. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Greenplanet Internetworking, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Greenplanet Internetworking. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Greenplanet Internetworking
Products information Greenplanet Internetworking

BTW identificatienummer (tax): BE06807647705
Ondernemingsnummer: 4366210937
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Greenplanet Internetworking zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Greenplanet Internetworking
(Get full report from official database of BE for Greenplanet Internetworking)

Aanvulling soorten activiteiten voor Greenplanet Internetworking
Addition kinds of activities for Greenplanet Internetworking

824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
39610200. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency

Werken bij Greenplanet Internetworking: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Greenplanet Internetworking: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Greenplanet Internetworking. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Greenplanet Internetworking. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van Greenplanet Internetworking in sociale netwerken
Look for responds of Greenplanet Internetworking in social networks

Lees alle opmerkingen voor Greenplanet Internetworking. Laat een reactie achter voor Greenplanet Internetworking. Greenplanet Internetworking bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Greenplanet Internetworking. Leave a respond for Greenplanet Internetworking. Greenplanet Internetworking on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Greenplanet Internetworking op de google maps. Adres en contacten Greenplanet Internetworking
Location of Greenplanet Internetworking on the google maps. Address and contacts of Greenplanet Internetworking

Andere gerelateerde bedrijven als come Greenplanet Internetworking Greenplanet Internetworking: P.C. FANNY NISMOISE | ARTISCREEN | COIFFURE LEA | VRIJE KLEUTERSCHOOL | M. BOEYKENS

Other related companies as Greenplanet Internetworking: P.C. FANNY NISMOISE | ARTISCREEN | COIFFURE LEA | VRIJE KLEUTERSCHOOL | M. BOEYKENS

Greenplanet Internetworking is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Greenplanet Internetworking, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06807647705. Het bedrijf Greenplanet Internetworking bevindt zich op het adres: Mimosastraat 87; 9308; Aalst (Gijzegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in Greenplanet Internetworking zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Greenplanet Internetworking is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Greenplanet Internetworking is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Greenplanet Internetworking, openstaande posities, locatie van Greenplanet Internetworking op de kaart.

Greenplanet Internetworking is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Greenplanet Internetworking, company assigned to the tax number BE06807647705. The company Greenplanet Internetworking is located at the address: Mimosastraat 87; 9308; Aalst (Gijzegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Services. Products created in Greenplanet Internetworking were not found.
The main activity of Greenplanet Internetworking is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Greenplanet Internetworking is not available. You also can look at reviews of Greenplanet Internetworking, open positions, location of Greenplanet Internetworking on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Greenplanet Internetworking, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Greenplanet Internetworking, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Greenplanet Internetworking, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Greenplanet Internetworking, employees, financial statistics.