C.I.N.S.

Contactgegevens C.I.N.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.N.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.N.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendestraat 28; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 24 11 95 (+32-058 24 11 95) 058 24 11 95 (+32-058 24 11 95)

Fax (fax): 058 24 11 95 (+32-058 24 11 95) 058 24 11 95 (+32-058 24 11 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.N.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.N.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.N.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.N.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.N.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.N.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.N.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.N.S.
Products information C.I.N.S.

BTW identificatienummer (tax): BE06502502441
Ondernemingsnummer: 3007476806
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in C.I.N.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.N.S.
(Get full report from official database of BE for C.I.N.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.N.S.
Addition kinds of activities for C.I.N.S.

278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
26780201. Bureau pads, papier: gemaakt van aangekochte materialen | Desk pads, paper: made from purchased materials
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij C.I.N.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.N.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.N.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.N.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van C.I.N.S. in sociale netwerken
Look for responds of C.I.N.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.N.S.. Laat een reactie achter voor C.I.N.S.. C.I.N.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.N.S.. Leave a respond for C.I.N.S.. C.I.N.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.N.S. op de google maps. Adres en contacten C.I.N.S.
Location of C.I.N.S. on the google maps. Address and contacts of C.I.N.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.N.S. C.I.N.S.: DOBBY YAMADA SERRA | Cachet CVBA | ATTISCH HAARATELIER | MAGIC TRAVEL | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as C.I.N.S.: DOBBY YAMADA SERRA | Cachet CVBA | ATTISCH HAARATELIER | MAGIC TRAVEL | VRIJE BASISSCHOOL

C.I.N.S. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.N.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06502502441. Het bedrijf C.I.N.S. bevindt zich op het adres: Oostendestraat 28; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Services. Producten gemaakt in C.I.N.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.N.S. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.N.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.N.S., openstaande posities, locatie van C.I.N.S. op de kaart.

C.I.N.S. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I.N.S., company assigned to the tax number BE06502502441. The company C.I.N.S. is located at the address: Oostendestraat 28; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Services. Products created in C.I.N.S. were not found.
The main activity of C.I.N.S. is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.N.S. is not available. You also can look at reviews of C.I.N.S., open positions, location of C.I.N.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.N.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.N.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.N.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.N.S., employees, financial statistics.