Azoeuf.Com

Contactgegevens Azoeuf.Com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azoeuf.Com: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azoeuf.Com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Ducpétiaux 139; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 0497 53 63 67 (+32-0497 53 63 67) 0497 53 63 67 (+32-0497 53 63 67)

Fax (fax): +32 (2) 669-41-65 +32 (2) 669-41-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azoeuf.Com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azoeuf.Com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azoeuf.Com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azoeuf.Com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azoeuf.Com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azoeuf.Com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azoeuf.Com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azoeuf.Com
Products information Azoeuf.Com

BTW identificatienummer (tax): BE03080261230
Ondernemingsnummer: 1329864501
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Internet - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azoeuf.Com
(Get full report from official database of BE for Azoeuf.Com)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azoeuf.Com
Addition kinds of activities for Azoeuf.Com

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
39440313. Poker fiches | Poker chips
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij Azoeuf.Com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azoeuf.Com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azoeuf.Com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azoeuf.Com. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Azoeuf.Com in sociale netwerken
Look for responds of Azoeuf.Com in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azoeuf.Com. Laat een reactie achter voor Azoeuf.Com. Azoeuf.Com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azoeuf.Com. Leave a respond for Azoeuf.Com. Azoeuf.Com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azoeuf.Com op de google maps. Adres en contacten Azoeuf.Com
Location of Azoeuf.Com on the google maps. Address and contacts of Azoeuf.Com

Andere gerelateerde bedrijven als come Azoeuf.Com Azoeuf.Com: ETIENNE VANDECAPELLE | COCHUYT SAMUEL & PATRICK | JOYE DEPANNAGE NV | Samoura?s (Les) | Ernoux

Other related companies as Azoeuf.Com: ETIENNE VANDECAPELLE | COCHUYT SAMUEL & PATRICK | JOYE DEPANNAGE NV | Samoura?s (Les) | Ernoux

Azoeuf.Com is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azoeuf.Com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080261230. Het bedrijf Azoeuf.Com bevindt zich op het adres: Avenue Ducpétiaux 139; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Services. Lijst met producten zijn Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Azoeuf.Com is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azoeuf.Com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azoeuf.Com, openstaande posities, locatie van Azoeuf.Com op de kaart.

Azoeuf.Com is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azoeuf.Com, company assigned to the tax number BE03080261230. The company Azoeuf.Com is located at the address: Avenue Ducpétiaux 139; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Services. List of products are Internet - Webdesign.
The main activity of Azoeuf.Com is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Azoeuf.Com is not available. You also can look at reviews of Azoeuf.Com, open positions, location of Azoeuf.Com on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azoeuf.Com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azoeuf.Com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azoeuf.Com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azoeuf.Com, employees, financial statistics.