FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

Contactgegevens FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Faubourg De Mignault 17 7070 Le Roeulx - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-67-37-77 32-64-67-37-77

Fax (fax): 32-64-67-32-67 32-64-67-32-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL
Products information FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03826232910
Ondernemingsnummer: 8329254150
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Extraction machinery and equipment - minerals and ores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL
(Get full report from official database of BE for FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL
Addition kinds of activities for FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
07510300. Schapendiensten | Sheep services
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Laat een reactie achter voor FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. Leave a respond for FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL. FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL op de google maps. Adres en contacten FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL
Location of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL on the google maps. Address and contacts of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: Festival | ELECTRO BROSENS-VAN DYCK | MARCEL SERGEANT | Wilms Rudi | TASSENOY GUY

Other related companies as FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL: Festival | ELECTRO BROSENS-VAN DYCK | MARCEL SERGEANT | Wilms Rudi | TASSENOY GUY

FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03826232910. Het bedrijf FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL bevindt zich op het adres: Faubourg De Mignault 17 7070 Le Roeulx - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Extraction machinery and equipment - minerals and ores. Producten gemaakt in FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, openstaande posities, locatie van FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL op de kaart.

FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, company assigned to the tax number BE03826232910. The company FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is located at the address: Faubourg De Mignault 17 7070 Le Roeulx - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Extraction machinery and equipment - minerals and ores. Products created in FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL were not found.
The main activity of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL is not available. You also can look at reviews of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, open positions, location of FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMÉCANIQUE DE PRECISON COLINET SPRL, employees, financial statistics.