CoBoNet NV

Contactgegevens CoBoNet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CoBoNet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CoBoNet NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Lombard 34-42; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 55 38 (+32-02 512 55 38) 02 512 55 38 (+32-02 512 55 38)

Fax (fax): 02 512 42 01 (+32-02 512 42 01) 02 512 42 01 (+32-02 512 42 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CoBoNet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CoBoNet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CoBoNet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CoBoNet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CoBoNet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CoBoNet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CoBoNet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CoBoNet NV
Products information CoBoNet NV

BTW identificatienummer (tax): BE05519226074
Ondernemingsnummer: 5790313720
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CoBoNet NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Access providers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CoBoNet NV
(Get full report from official database of BE for CoBoNet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CoBoNet NV
Addition kinds of activities for CoBoNet NV

2284. Draadmolens | Thread mills
596302. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij CoBoNet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CoBoNet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CoBoNet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CoBoNet NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van CoBoNet NV in sociale netwerken
Look for responds of CoBoNet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CoBoNet NV. Laat een reactie achter voor CoBoNet NV. CoBoNet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CoBoNet NV. Leave a respond for CoBoNet NV. CoBoNet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CoBoNet NV op de google maps. Adres en contacten CoBoNet NV
Location of CoBoNet NV on the google maps. Address and contacts of CoBoNet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CoBoNet NV CoBoNet NV: 'T STEEGJE | MODECENTER | CARLA FRANSIS | GARAGE DE LA BARRIERE SA | V?RONIQUE PERTRY

Other related companies as CoBoNet NV: 'T STEEGJE | MODECENTER | CARLA FRANSIS | GARAGE DE LA BARRIERE SA | V?RONIQUE PERTRY

CoBoNet NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CoBoNet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05519226074. Het bedrijf CoBoNet NV bevindt zich op het adres: Rue du Lombard 34-42; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Internet - Access providers. Producten gemaakt in CoBoNet NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CoBoNet NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CoBoNet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CoBoNet NV, openstaande posities, locatie van CoBoNet NV op de kaart.

CoBoNet NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CoBoNet NV, company assigned to the tax number BE05519226074. The company CoBoNet NV is located at the address: Rue du Lombard 34-42; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Internet - Access providers. Products created in CoBoNet NV were not found.
The main activity of CoBoNet NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CoBoNet NV is not available. You also can look at reviews of CoBoNet NV, open positions, location of CoBoNet NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CoBoNet NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CoBoNet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CoBoNet NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CoBoNet NV, employees, financial statistics.