HARVEY NASH IT CONSULTING NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HARVEY NASH IT CONSULTING NV
Private companiesTransportation by Air • HARVEY NASH IT CONSULTING NV

Contactgegevens HARVEY NASH IT CONSULTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARVEY NASH IT CONSULTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARVEY NASH IT CONSULTING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1702-Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): 02-463.14.30 (+32-02-463.14.30) 02-463.14.30 (+32-02-463.14.30)

Fax (fax): 02-463.26.81 (+32-02-463.26.81) 02-463.26.81 (+32-02-463.26.81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARVEY NASH IT CONSULTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARVEY NASH IT CONSULTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARVEY NASH IT CONSULTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARVEY NASH IT CONSULTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARVEY NASH IT CONSULTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARVEY NASH IT CONSULTING NV
Products information HARVEY NASH IT CONSULTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07395690917
Ondernemingsnummer: 7438262939
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): 250
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HARVEY NASH IT CONSULTING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARVEY NASH IT CONSULTING NV
(Get full report from official database of BE for HARVEY NASH IT CONSULTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARVEY NASH IT CONSULTING NV
Addition kinds of activities for HARVEY NASH IT CONSULTING NV

393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
16290109. Levee constructie | Levee construction
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
73899966. Document opslag service | Document storage service
80110104. hematoloog | Hematologist
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij HARVEY NASH IT CONSULTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARVEY NASH IT CONSULTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van HARVEY NASH IT CONSULTING NV in sociale netwerken
Look for responds of HARVEY NASH IT CONSULTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Laat een reactie achter voor HARVEY NASH IT CONSULTING NV. HARVEY NASH IT CONSULTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARVEY NASH IT CONSULTING NV. Leave a respond for HARVEY NASH IT CONSULTING NV. HARVEY NASH IT CONSULTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARVEY NASH IT CONSULTING NV op de google maps. Adres en contacten HARVEY NASH IT CONSULTING NV
Location of HARVEY NASH IT CONSULTING NV on the google maps. Address and contacts of HARVEY NASH IT CONSULTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HARVEY NASH IT CONSULTING NV HARVEY NASH IT CONSULTING NV: T.C. OOSTVELD | OLIVIER SALM | VRIJE KLEUTERSCHOOL | B.E.S.T. | Houtinterieur Van Looveren

Other related companies as HARVEY NASH IT CONSULTING NV: T.C. OOSTVELD | OLIVIER SALM | VRIJE KLEUTERSCHOOL | B.E.S.T. | Houtinterieur Van Looveren

HARVEY NASH IT CONSULTING NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARVEY NASH IT CONSULTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07395690917. Het bedrijf HARVEY NASH IT CONSULTING NV bevindt zich op het adres: 1702-Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 250 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HARVEY NASH IT CONSULTING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HARVEY NASH IT CONSULTING NV is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARVEY NASH IT CONSULTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARVEY NASH IT CONSULTING NV, openstaande posities, locatie van HARVEY NASH IT CONSULTING NV op de kaart.

HARVEY NASH IT CONSULTING NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARVEY NASH IT CONSULTING NV, company assigned to the tax number BE07395690917. The company HARVEY NASH IT CONSULTING NV is located at the address: 1702-Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 250 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HARVEY NASH IT CONSULTING NV were not found.
The main activity of HARVEY NASH IT CONSULTING NV is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HARVEY NASH IT CONSULTING NV is not available. You also can look at reviews of HARVEY NASH IT CONSULTING NV, open positions, location of HARVEY NASH IT CONSULTING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARVEY NASH IT CONSULTING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARVEY NASH IT CONSULTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARVEY NASH IT CONSULTING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARVEY NASH IT CONSULTING NV, employees, financial statistics.