Lizon M

Contactgegevens Lizon M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lizon M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lizon M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Blekkerlaan 21; 8670; Koksijde, België

Telefoon (phone): 058 51 06 10 (+32-058 51 06 10) 058 51 06 10 (+32-058 51 06 10)

Fax (fax): +32 (59) 148-43-31 +32 (59) 148-43-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lizon M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lizon M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lizon M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lizon M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lizon M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lizon M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lizon M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lizon M
Products information Lizon M

BTW identificatienummer (tax): BE04630157470
Ondernemingsnummer: 6627197265
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Lizon M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lizon M
(Get full report from official database of BE for Lizon M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lizon M
Addition kinds of activities for Lizon M

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
17420103. Mantelwerk | Mantel work
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
73899915. Gravure dienst | Engraving service

Werken bij Lizon M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lizon M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lizon M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lizon M. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Kassamedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van Lizon M in sociale netwerken
Look for responds of Lizon M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lizon M. Laat een reactie achter voor Lizon M. Lizon M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lizon M. Leave a respond for Lizon M. Lizon M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lizon M op de google maps. Adres en contacten Lizon M
Location of Lizon M on the google maps. Address and contacts of Lizon M

Andere gerelateerde bedrijven als come Lizon M Lizon M: DRUKKERIJ M PAULUSSEN | REIZEN LANDTSHEER | Impact Visual Communicatio | Autohandel Vanhoo NV | JOHAN MILLET

Other related companies as Lizon M: DRUKKERIJ M PAULUSSEN | REIZEN LANDTSHEER | Impact Visual Communicatio | Autohandel Vanhoo NV | JOHAN MILLET

Lizon M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lizon M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04630157470. Het bedrijf Lizon M bevindt zich op het adres: Hoge Blekkerlaan 21; 8670; Koksijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Lizon M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lizon M is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lizon M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lizon M, openstaande posities, locatie van Lizon M op de kaart.

Lizon M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lizon M, company assigned to the tax number BE04630157470. The company Lizon M is located at the address: Hoge Blekkerlaan 21; 8670; Koksijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior designers. Products created in Lizon M were not found.
The main activity of Lizon M is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lizon M is not available. You also can look at reviews of Lizon M, open positions, location of Lizon M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lizon M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lizon M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lizon M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lizon M, employees, financial statistics.