Interieurarchitect Steven d'Hondt

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Interieurarchitect Steven d'Hondt
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Interieurarchitect Steven d'Hondt

Contactgegevens Interieurarchitect Steven d'Hondt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieurarchitect Steven d'Hondt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieurarchitect Steven d'Hondt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Erasme Ruelensvest 135; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 29 15 38; 0495 23 76 70 (+32-016 29 15 38; 0495 23 76 70) 016 29 15 38; 0495 23 76 70 (+32-016 29 15 38; 0495 23 76 70)

Fax (fax): 016 29 15 38 (+32-016 29 15 38) 016 29 15 38 (+32-016 29 15 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieurarchitect Steven d'Hondt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieurarchitect Steven d'Hondt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieurarchitect Steven d'Hondt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieurarchitect Steven d'Hondt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieurarchitect Steven d'Hondt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieurarchitect Steven d'Hondt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieurarchitect Steven d'Hondt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieurarchitect Steven d'Hondt
Products information Interieurarchitect Steven d'Hondt

BTW identificatienummer (tax): BE09547912597
Ondernemingsnummer: 3468902587
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Interieurarchitect Steven d'Hondt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieurarchitect Steven d'Hondt
(Get full report from official database of BE for Interieurarchitect Steven d'Hondt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieurarchitect Steven d'Hondt
Addition kinds of activities for Interieurarchitect Steven d'Hondt

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
39140410. Trofeeën, geplateerd (alle metalen) | Trophies, plated (all metals)
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij Interieurarchitect Steven d'Hondt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieurarchitect Steven d'Hondt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieurarchitect Steven d'Hondt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieurarchitect Steven d'Hondt. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van Interieurarchitect Steven d'Hondt in sociale netwerken
Look for responds of Interieurarchitect Steven d'Hondt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieurarchitect Steven d'Hondt. Laat een reactie achter voor Interieurarchitect Steven d'Hondt. Interieurarchitect Steven d'Hondt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieurarchitect Steven d'Hondt. Leave a respond for Interieurarchitect Steven d'Hondt. Interieurarchitect Steven d'Hondt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieurarchitect Steven d'Hondt op de google maps. Adres en contacten Interieurarchitect Steven d'Hondt
Location of Interieurarchitect Steven d'Hondt on the google maps. Address and contacts of Interieurarchitect Steven d'Hondt

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieurarchitect Steven d'Hondt Interieurarchitect Steven d'Hondt: JEROME COLLEE | HUIS ROMMELAERE | FE. NEJMAN | VAN DE VELDE WILLY | Paul Duthoit-Deleu & Zoon B.V.B.A.

Other related companies as Interieurarchitect Steven d'Hondt: JEROME COLLEE | HUIS ROMMELAERE | FE. NEJMAN | VAN DE VELDE WILLY | Paul Duthoit-Deleu & Zoon B.V.B.A.

Interieurarchitect Steven d'Hondt is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieurarchitect Steven d'Hondt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09547912597. Het bedrijf Interieurarchitect Steven d'Hondt bevindt zich op het adres: Erasme Ruelensvest 135; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Interieurarchitect Steven d'Hondt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interieurarchitect Steven d'Hondt is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieurarchitect Steven d'Hondt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieurarchitect Steven d'Hondt, openstaande posities, locatie van Interieurarchitect Steven d'Hondt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interieurarchitect Steven d'Hondt is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interieurarchitect Steven d'Hondt, company assigned to the tax number BE09547912597. The company Interieurarchitect Steven d'Hondt is located at the address: Erasme Ruelensvest 135; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. Products created in Interieurarchitect Steven d'Hondt were not found.
The main activity of Interieurarchitect Steven d'Hondt is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieurarchitect Steven d'Hondt is not available. You also can look at reviews of Interieurarchitect Steven d'Hondt, open positions, location of Interieurarchitect Steven d'Hondt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieurarchitect Steven d'Hondt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieurarchitect Steven d'Hondt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieurarchitect Steven d'Hondt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieurarchitect Steven d'Hondt, employees, financial statistics.