Gaudaen K

Contactgegevens Gaudaen K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaudaen K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaudaen K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsenstraat 26; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 270 46 86; 0475 83 50 25; 0479 47 75 00 (+32-02 270 46 86; 0475 83 50 25; 0479 47 75 00) 02 270 46 86; 0475 83 50 25; 0479 47 75 00 (+32-02 270 46 86; 0475 83 50 25; 0479 47 75 00)

Fax (fax): +32 (81) 139-96-76 +32 (81) 139-96-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaudaen K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaudaen K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaudaen K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaudaen K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaudaen K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaudaen K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaudaen K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaudaen K
Products information Gaudaen K

BTW identificatienummer (tax): BE03668853759
Ondernemingsnummer: 1504272460
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Architects

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaudaen K
(Get full report from official database of BE for Gaudaen K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaudaen K
Addition kinds of activities for Gaudaen K

203702. Fruitsappen | Fruit juices
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
738101. Wachtdiensten | Guard services
01610301. Bietenboerderij | Beet farm
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
35560402. Distillery machines | Distillery machinery

Werken bij Gaudaen K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaudaen K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaudaen K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaudaen K. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Gaudaen K in sociale netwerken
Look for responds of Gaudaen K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaudaen K. Laat een reactie achter voor Gaudaen K. Gaudaen K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaudaen K. Leave a respond for Gaudaen K. Gaudaen K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaudaen K op de google maps. Adres en contacten Gaudaen K
Location of Gaudaen K on the google maps. Address and contacts of Gaudaen K

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaudaen K Gaudaen K: JOSEPH CAERS | Hanique A | VAN DE PUT F | PWA LENNIK | BEIRENS-LENISA

Other related companies as Gaudaen K: JOSEPH CAERS | Hanique A | VAN DE PUT F | PWA LENNIK | BEIRENS-LENISA

Gaudaen K is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaudaen K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668853759. Het bedrijf Gaudaen K bevindt zich op het adres: Prinsenstraat 26; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Architects.
De hoofdactiviteit van Gaudaen K is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaudaen K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaudaen K, openstaande posities, locatie van Gaudaen K op de kaart.

Gaudaen K is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gaudaen K, company assigned to the tax number BE03668853759. The company Gaudaen K is located at the address: Prinsenstraat 26; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior designers. List of products are Architects.
The main activity of Gaudaen K is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaudaen K is not available. You also can look at reviews of Gaudaen K, open positions, location of Gaudaen K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaudaen K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaudaen K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaudaen K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaudaen K, employees, financial statistics.