FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV
Private companiesDepository Institutions • FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

Contactgegevens FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeester Jan De Malschelaan 2 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-11-19-97 32-37-11-19-97

Fax (fax): 32-37-71-54-90 32-37-71-54-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV
Products information FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04997375488
Ondernemingsnummer: 4552154541
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 154,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machine tools - metal machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV
(Get full report from official database of BE for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV
Addition kinds of activities for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
28650317. nitroaniline | Nitroaniline
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers

Werken bij FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Laat een reactie achter voor FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. Leave a respond for FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV. FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV op de google maps. Adres en contacten FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV
Location of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV on the google maps. Address and contacts of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: WATERLEAU GLOBAL WATER TECHNOLOGY NV | Profi | Code B | DEJONCKEERE TARCIS | Bekaert BVBA

Other related companies as FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV: WATERLEAU GLOBAL WATER TECHNOLOGY NV | Profi | Code B | DEJONCKEERE TARCIS | Bekaert BVBA

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997375488. Het bedrijf FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV bevindt zich op het adres: Burgemeester Jan De Malschelaan 2 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 154,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machine tools - metal machining. Producten gemaakt in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, openstaande posities, locatie van FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV op de kaart.

FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, company assigned to the tax number BE04997375488. The company FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is located at the address: Burgemeester Jan De Malschelaan 2 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 154,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machine tools - metal machining. Products created in FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV were not found.
The main activity of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV is not available. You also can look at reviews of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, open positions, location of FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCONSTRUCTIEWERKHUIZEN G. VERBRUGGEN NV, employees, financial statistics.