C.N. & Cie SPRL

Contactgegevens C.N. & Cie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N. & Cie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N. & Cie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Veydt 13A; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 539 22 06 (+32-02 539 22 06) 02 539 22 06 (+32-02 539 22 06)

Fax (fax): 02 539 22 06 (+32-02 539 22 06) 02 539 22 06 (+32-02 539 22 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N. & Cie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N. & Cie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N. & Cie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N. & Cie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N. & Cie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N. & Cie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N. & Cie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N. & Cie SPRL
Products information C.N. & Cie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02691345214
Ondernemingsnummer: 9861846923
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in C.N. & Cie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N. & Cie SPRL
(Get full report from official database of BE for C.N. & Cie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N. & Cie SPRL
Addition kinds of activities for C.N. & Cie SPRL

335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators

Werken bij C.N. & Cie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N. & Cie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N. & Cie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N. & Cie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van C.N. & Cie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of C.N. & Cie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N. & Cie SPRL. Laat een reactie achter voor C.N. & Cie SPRL. C.N. & Cie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N. & Cie SPRL. Leave a respond for C.N. & Cie SPRL. C.N. & Cie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N. & Cie SPRL op de google maps. Adres en contacten C.N. & Cie SPRL
Location of C.N. & Cie SPRL on the google maps. Address and contacts of C.N. & Cie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N. & Cie SPRL C.N. & Cie SPRL: TRADI-TOIT | Alstartronic | A. ENCISO | GAUME DECORS | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Other related companies as C.N. & Cie SPRL: TRADI-TOIT | Alstartronic | A. ENCISO | GAUME DECORS | DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

C.N. & Cie SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N. & Cie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02691345214. Het bedrijf C.N. & Cie SPRL bevindt zich op het adres: Rue Veydt 13A; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in C.N. & Cie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.N. & Cie SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N. & Cie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N. & Cie SPRL, openstaande posities, locatie van C.N. & Cie SPRL op de kaart.

C.N. & Cie SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.N. & Cie SPRL, company assigned to the tax number BE02691345214. The company C.N. & Cie SPRL is located at the address: Rue Veydt 13A; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior designers. Products created in C.N. & Cie SPRL were not found.
The main activity of C.N. & Cie SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N. & Cie SPRL is not available. You also can look at reviews of C.N. & Cie SPRL, open positions, location of C.N. & Cie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N. & Cie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N. & Cie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N. & Cie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N. & Cie SPRL, employees, financial statistics.