Baeck P

Contactgegevens Baeck P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baeck P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baeck P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin des Messes 7; 1380; Lasne (Ohain), België

Telefoon (phone): 02 633 57 62 (+32-02 633 57 62) 02 633 57 62 (+32-02 633 57 62)

Fax (fax): 02 633 57 62 (+32-02 633 57 62) 02 633 57 62 (+32-02 633 57 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baeck P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baeck P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baeck P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baeck P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baeck P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baeck P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baeck P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baeck P
Products information Baeck P

BTW identificatienummer (tax): BE06267669677
Ondernemingsnummer: 8750305175
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Baeck P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baeck P
(Get full report from official database of BE for Baeck P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baeck P
Addition kinds of activities for Baeck P

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
17990702. Parkeren onderhoud | Parking lot maintenance
20150700. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
73899961. Onderhoud van aquatische weidingen | Aquatic weed maintenance

Werken bij Baeck P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baeck P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baeck P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baeck P. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Baeck P in sociale netwerken
Look for responds of Baeck P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baeck P. Laat een reactie achter voor Baeck P. Baeck P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baeck P. Leave a respond for Baeck P. Baeck P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baeck P op de google maps. Adres en contacten Baeck P
Location of Baeck P on the google maps. Address and contacts of Baeck P

Andere gerelateerde bedrijven als come Baeck P Baeck P: FERNAND SNELDERS | Namurois Marc | Peeters W | GEERTS HOUTHANDEL | Bureaudeco SPRL

Other related companies as Baeck P: FERNAND SNELDERS | Namurois Marc | Peeters W | GEERTS HOUTHANDEL | Bureaudeco SPRL

Baeck P is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baeck P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06267669677. Het bedrijf Baeck P bevindt zich op het adres: Chemin des Messes 7; 1380; Lasne (Ohain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Baeck P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baeck P is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baeck P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baeck P, openstaande posities, locatie van Baeck P op de kaart.

Baeck P is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baeck P, company assigned to the tax number BE06267669677. The company Baeck P is located at the address: Chemin des Messes 7; 1380; Lasne (Ohain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. Products created in Baeck P were not found.
The main activity of Baeck P is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baeck P is not available. You also can look at reviews of Baeck P, open positions, location of Baeck P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baeck P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baeck P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baeck P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baeck P, employees, financial statistics.