Van Poucke Interieurservice BVBA

Contactgegevens Van Poucke Interieurservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Poucke Interieurservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Poucke Interieurservice BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ouwegemsesteenweg 30; 9750; Zingem (Ouwegem), België

Telefoon (phone): 09 384 41 20 (+32-09 384 41 20) 09 384 41 20 (+32-09 384 41 20)

Fax (fax): 09 384 75 67 (+32-09 384 75 67) 09 384 75 67 (+32-09 384 75 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Poucke Interieurservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Poucke Interieurservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Poucke Interieurservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Poucke Interieurservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Poucke Interieurservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Poucke Interieurservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Poucke Interieurservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Poucke Interieurservice BVBA
Products information Van Poucke Interieurservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05214080810
Ondernemingsnummer: 4431579589
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Store fixtures

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Poucke Interieurservice BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Poucke Interieurservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Poucke Interieurservice BVBA
Addition kinds of activities for Van Poucke Interieurservice BVBA

22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
54990200. Drankwinkels | Beverage stores
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij Van Poucke Interieurservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Poucke Interieurservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Poucke Interieurservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Poucke Interieurservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Van Poucke Interieurservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Poucke Interieurservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Poucke Interieurservice BVBA. Laat een reactie achter voor Van Poucke Interieurservice BVBA. Van Poucke Interieurservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Poucke Interieurservice BVBA. Leave a respond for Van Poucke Interieurservice BVBA. Van Poucke Interieurservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Poucke Interieurservice BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Poucke Interieurservice BVBA
Location of Van Poucke Interieurservice BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Poucke Interieurservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Poucke Interieurservice BVBA Van Poucke Interieurservice BVBA: WILLY VAN HECKE | Covra | YORGO HARALAMBIDIS | A.R.S. | GHIJSEBRECHTS-NOELMANS

Other related companies as Van Poucke Interieurservice BVBA: WILLY VAN HECKE | Covra | YORGO HARALAMBIDIS | A.R.S. | GHIJSEBRECHTS-NOELMANS

Van Poucke Interieurservice BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Poucke Interieurservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214080810. Het bedrijf Van Poucke Interieurservice BVBA bevindt zich op het adres: Ouwegemsesteenweg 30; 9750; Zingem (Ouwegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Van Poucke Interieurservice BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Poucke Interieurservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Poucke Interieurservice BVBA, openstaande posities, locatie van Van Poucke Interieurservice BVBA op de kaart.

Van Poucke Interieurservice BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Poucke Interieurservice BVBA, company assigned to the tax number BE05214080810. The company Van Poucke Interieurservice BVBA is located at the address: Ouwegemsesteenweg 30; 9750; Zingem (Ouwegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Store fixtures.
The main activity of Van Poucke Interieurservice BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Poucke Interieurservice BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Poucke Interieurservice BVBA, open positions, location of Van Poucke Interieurservice BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Poucke Interieurservice BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Poucke Interieurservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Poucke Interieurservice BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Poucke Interieurservice BVBA, employees, financial statistics.