Schilders Woningdekoratie BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Schilders Woningdekoratie BVBA
Private companiesDepository Institutions • Schilders Woningdekoratie BVBA

Contactgegevens Schilders Woningdekoratie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schilders Woningdekoratie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schilders Woningdekoratie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 92; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 07 13 (+32-03 889 07 13) 03 889 07 13 (+32-03 889 07 13)

Fax (fax): 03 889 07 13 (+32-03 889 07 13) 03 889 07 13 (+32-03 889 07 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schilders Woningdekoratie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schilders Woningdekoratie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schilders Woningdekoratie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schilders Woningdekoratie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schilders Woningdekoratie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schilders Woningdekoratie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schilders Woningdekoratie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schilders Woningdekoratie BVBA
Products information Schilders Woningdekoratie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03776519775
Ondernemingsnummer: 9566040039
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Schilders Woningdekoratie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schilders Woningdekoratie BVBA
(Get full report from official database of BE for Schilders Woningdekoratie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schilders Woningdekoratie BVBA
Addition kinds of activities for Schilders Woningdekoratie BVBA

655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
07830101. Planten diensten, sierbus | Planting services, ornamental bush
20239900. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
39440311. Dominoes | Dominoes
73890901. Charge account service | Charge account service

Werken bij Schilders Woningdekoratie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schilders Woningdekoratie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schilders Woningdekoratie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schilders Woningdekoratie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van Schilders Woningdekoratie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schilders Woningdekoratie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schilders Woningdekoratie BVBA. Laat een reactie achter voor Schilders Woningdekoratie BVBA. Schilders Woningdekoratie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schilders Woningdekoratie BVBA. Leave a respond for Schilders Woningdekoratie BVBA. Schilders Woningdekoratie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schilders Woningdekoratie BVBA op de google maps. Adres en contacten Schilders Woningdekoratie BVBA
Location of Schilders Woningdekoratie BVBA on the google maps. Address and contacts of Schilders Woningdekoratie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schilders Woningdekoratie BVBA Schilders Woningdekoratie BVBA: Dog Model | Genes de N?mes SPRL | Lifrange E | ADAM'S | H. LANSBERGEN

Other related companies as Schilders Woningdekoratie BVBA: Dog Model | Genes de N?mes SPRL | Lifrange E | ADAM'S | H. LANSBERGEN

Schilders Woningdekoratie BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schilders Woningdekoratie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776519775. Het bedrijf Schilders Woningdekoratie BVBA bevindt zich op het adres: Kapelstraat 92; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Schilders Woningdekoratie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schilders Woningdekoratie BVBA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schilders Woningdekoratie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schilders Woningdekoratie BVBA, openstaande posities, locatie van Schilders Woningdekoratie BVBA op de kaart.

Schilders Woningdekoratie BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schilders Woningdekoratie BVBA, company assigned to the tax number BE03776519775. The company Schilders Woningdekoratie BVBA is located at the address: Kapelstraat 92; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Schilders Woningdekoratie BVBA were not found.
The main activity of Schilders Woningdekoratie BVBA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schilders Woningdekoratie BVBA is not available. You also can look at reviews of Schilders Woningdekoratie BVBA, open positions, location of Schilders Woningdekoratie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schilders Woningdekoratie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schilders Woningdekoratie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schilders Woningdekoratie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schilders Woningdekoratie BVBA, employees, financial statistics.