Plutzer (Maison de Décoration)

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Plutzer (Maison de Décoration)
Private companiesApparel and Accessory Stores • Plutzer (Maison de Décoration)

Contactgegevens Plutzer (Maison de Décoration): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plutzer (Maison de Décoration): address, phone, fax, email, website, opening hours

Plutzer (Maison de Décoration)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Repos 74; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 96 63 (+32-02 375 96 63) 02 375 96 63 (+32-02 375 96 63)

Fax (fax): +32 (83) 172-77-55 +32 (83) 172-77-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plutzer (Maison de Décoration): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plutzer (Maison de Décoration)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plutzer (Maison de Décoration)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plutzer (Maison de Décoration), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plutzer (Maison de Décoration). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plutzer (Maison de Décoration), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plutzer (Maison de Décoration). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plutzer (Maison de Décoration)
Products information Plutzer (Maison de Décoration)

BTW identificatienummer (tax): BE07890899658
Ondernemingsnummer: 5212158203
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Plutzer (Maison de Décoration) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plutzer (Maison de Décoration)
(Get full report from official database of BE for Plutzer (Maison de Décoration))

Aanvulling soorten activiteiten voor Plutzer (Maison de Décoration)
Addition kinds of activities for Plutzer (Maison de Décoration)

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
333400. Primair aluminium | Primary aluminum
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
50399903. luifels | Awnings
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij Plutzer (Maison de Décoration): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plutzer (Maison de Décoration): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plutzer (Maison de Décoration). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plutzer (Maison de Décoration). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van Plutzer (Maison de Décoration) in sociale netwerken
Look for responds of Plutzer (Maison de Décoration) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plutzer (Maison de Décoration). Laat een reactie achter voor Plutzer (Maison de Décoration). Plutzer (Maison de Décoration) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plutzer (Maison de Décoration). Leave a respond for Plutzer (Maison de Décoration). Plutzer (Maison de Décoration) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plutzer (Maison de Décoration) op de google maps. Adres en contacten Plutzer (Maison de Décoration)
Location of Plutzer (Maison de Décoration) on the google maps. Address and contacts of Plutzer (Maison de Décoration)

Andere gerelateerde bedrijven als come Plutzer (Maison de Décoration) Plutzer (Maison de Décoration): Bernaerts R Scheepsherstellingen BVBA | NANCY NAERT | KURT DOM | Vanderpypen E | BRIGITTE MACE

Other related companies as Plutzer (Maison de Décoration): Bernaerts R Scheepsherstellingen BVBA | NANCY NAERT | KURT DOM | Vanderpypen E | BRIGITTE MACE

Plutzer (Maison de Décoration) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plutzer (Maison de Décoration), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890899658. Het bedrijf Plutzer (Maison de Décoration) bevindt zich op het adres: Rue du Repos 74; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Plutzer (Maison de Décoration) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plutzer (Maison de Décoration) is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plutzer (Maison de Décoration) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plutzer (Maison de Décoration), openstaande posities, locatie van Plutzer (Maison de Décoration) op de kaart.

Plutzer (Maison de Décoration) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plutzer (Maison de Décoration), company assigned to the tax number BE07890899658. The company Plutzer (Maison de Décoration) is located at the address: Rue du Repos 74; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Plutzer (Maison de Décoration) were not found.
The main activity of Plutzer (Maison de Décoration) is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plutzer (Maison de Décoration) is not available. You also can look at reviews of Plutzer (Maison de Décoration), open positions, location of Plutzer (Maison de Décoration) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plutzer (Maison de Décoration), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plutzer (Maison de Décoration), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plutzer (Maison de Décoration), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plutzer (Maison de Décoration), employees, financial statistics.