Nuances Home Decorations

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Nuances Home Decorations
Private companiesFood and Kindred Products • Nuances Home Decorations

Contactgegevens Nuances Home Decorations: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nuances Home Decorations: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nuances Home Decorations

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bondgenotenlaan 111; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 24 48 (+32-016 22 24 48) 016 22 24 48 (+32-016 22 24 48)

Fax (fax): +32 (58) 298-69-78 +32 (58) 298-69-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nuances Home Decorations: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nuances Home Decorations"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nuances Home Decorations"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nuances Home Decorations, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nuances Home Decorations. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nuances Home Decorations, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nuances Home Decorations. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nuances Home Decorations
Products information Nuances Home Decorations

BTW identificatienummer (tax): BE09852783203
Ondernemingsnummer: 6276458740
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Nuances Home Decorations zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nuances Home Decorations
(Get full report from official database of BE for Nuances Home Decorations)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nuances Home Decorations
Addition kinds of activities for Nuances Home Decorations

6361. Titel verzekering | Title insurance
7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
22111114. Tentage | Tentage
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines

Werken bij Nuances Home Decorations: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nuances Home Decorations: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nuances Home Decorations. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nuances Home Decorations. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

Zoek naar antwoorden van Nuances Home Decorations in sociale netwerken
Look for responds of Nuances Home Decorations in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nuances Home Decorations. Laat een reactie achter voor Nuances Home Decorations. Nuances Home Decorations bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nuances Home Decorations. Leave a respond for Nuances Home Decorations. Nuances Home Decorations on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nuances Home Decorations op de google maps. Adres en contacten Nuances Home Decorations
Location of Nuances Home Decorations on the google maps. Address and contacts of Nuances Home Decorations

Andere gerelateerde bedrijven als come Nuances Home Decorations Nuances Home Decorations: KREATOS | RESTAURANT KARGIN | Casteels NV | GILLES CEYSENS | Pitta Derya

Other related companies as Nuances Home Decorations: KREATOS | RESTAURANT KARGIN | Casteels NV | GILLES CEYSENS | Pitta Derya

Nuances Home Decorations is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nuances Home Decorations, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09852783203. Het bedrijf Nuances Home Decorations bevindt zich op het adres: Bondgenotenlaan 111; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Nuances Home Decorations zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nuances Home Decorations is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nuances Home Decorations is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nuances Home Decorations, openstaande posities, locatie van Nuances Home Decorations op de kaart.

Nuances Home Decorations is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nuances Home Decorations, company assigned to the tax number BE09852783203. The company Nuances Home Decorations is located at the address: Bondgenotenlaan 111; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Nuances Home Decorations were not found.
The main activity of Nuances Home Decorations is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nuances Home Decorations is not available. You also can look at reviews of Nuances Home Decorations, open positions, location of Nuances Home Decorations on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nuances Home Decorations, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nuances Home Decorations, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nuances Home Decorations, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nuances Home Decorations, employees, financial statistics.