EUROVEILING CVBA

Contactgegevens EUROVEILING CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROVEILING CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROVEILING CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1120-Brussel 12, België

Telefoon (phone): 02-241.00.50 (+32-02-241.00.50) 02-241.00.50 (+32-02-241.00.50)

Fax (fax): 02-241.00.57 (+32-02-241.00.57) 02-241.00.57 (+32-02-241.00.57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROVEILING CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROVEILING CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROVEILING CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROVEILING CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROVEILING CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROVEILING CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROVEILING CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROVEILING CVBA
Products information EUROVEILING CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09791809082
Ondernemingsnummer: 3914947509
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): 70
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EUROVEILING CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROVEILING CVBA
(Get full report from official database of BE for EUROVEILING CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROVEILING CVBA
Addition kinds of activities for EUROVEILING CVBA

249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
356901. filters | Filters
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
23920502. Stofdoeken: gemaakt van aangekochte materialen | Dust cloths: made from purchased materials
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines

Werken bij EUROVEILING CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROVEILING CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROVEILING CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROVEILING CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van EUROVEILING CVBA in sociale netwerken
Look for responds of EUROVEILING CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROVEILING CVBA. Laat een reactie achter voor EUROVEILING CVBA. EUROVEILING CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROVEILING CVBA. Leave a respond for EUROVEILING CVBA. EUROVEILING CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROVEILING CVBA op de google maps. Adres en contacten EUROVEILING CVBA
Location of EUROVEILING CVBA on the google maps. Address and contacts of EUROVEILING CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROVEILING CVBA EUROVEILING CVBA: MARC DE GROOF | Oiseau-Lire (L') | COMMISSARIS IMMOBILI?RE | Kesbosport BV | SELLERIE DE GEYTER

Other related companies as EUROVEILING CVBA: MARC DE GROOF | Oiseau-Lire (L') | COMMISSARIS IMMOBILI?RE | Kesbosport BV | SELLERIE DE GEYTER

EUROVEILING CVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROVEILING CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09791809082. Het bedrijf EUROVEILING CVBA bevindt zich op het adres: 1120-Brussel 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 70 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EUROVEILING CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROVEILING CVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROVEILING CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROVEILING CVBA, openstaande posities, locatie van EUROVEILING CVBA op de kaart.

EUROVEILING CVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROVEILING CVBA, company assigned to the tax number BE09791809082. The company EUROVEILING CVBA is located at the address: 1120-Brussel 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 70 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EUROVEILING CVBA were not found.
The main activity of EUROVEILING CVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROVEILING CVBA is not available. You also can look at reviews of EUROVEILING CVBA, open positions, location of EUROVEILING CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROVEILING CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROVEILING CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROVEILING CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROVEILING CVBA, employees, financial statistics.