Malvoisin Décoration SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Malvoisin Décoration SPRL
Private companiesFood Stores • Malvoisin Décoration SPRL

Contactgegevens Malvoisin Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Malvoisin Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Malvoisin Décoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 226; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 09 01 (+32-081 21 09 01) 081 21 09 01 (+32-081 21 09 01)

Fax (fax): 081 21 56 65 (+32-081 21 56 65) 081 21 56 65 (+32-081 21 56 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Malvoisin Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Malvoisin Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Malvoisin Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Malvoisin Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Malvoisin Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Malvoisin Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Malvoisin Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Malvoisin Décoration SPRL
Products information Malvoisin Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Malvoisin Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Malvoisin Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Malvoisin Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Malvoisin Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Malvoisin Décoration SPRL

332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
32510106. Slumped brick | Slumped brick
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care

Werken bij Malvoisin Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Malvoisin Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Malvoisin Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Malvoisin Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Malvoisin Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Malvoisin Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Malvoisin Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Malvoisin Décoration SPRL. Malvoisin Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Malvoisin Décoration SPRL. Leave a respond for Malvoisin Décoration SPRL. Malvoisin Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Malvoisin Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Malvoisin Décoration SPRL
Location of Malvoisin Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Malvoisin Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Malvoisin Décoration SPRL Malvoisin Décoration SPRL: CHRISTIAN JULIEN | MARC VANCOILLIE | CORNELIUS DE BACKER | Antony Alloin | Eurochambres aisbl

Other related companies as Malvoisin Décoration SPRL: CHRISTIAN JULIEN | MARC VANCOILLIE | CORNELIUS DE BACKER | Antony Alloin | Eurochambres aisbl

Malvoisin Décoration SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Malvoisin Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf Malvoisin Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 226; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Malvoisin Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Malvoisin Décoration SPRL is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Malvoisin Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Malvoisin Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Malvoisin Décoration SPRL op de kaart.

Malvoisin Décoration SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Malvoisin Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE06857360839. The company Malvoisin Décoration SPRL is located at the address: Chaussée de Louvain 226; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Malvoisin Décoration SPRL were not found.
The main activity of Malvoisin Décoration SPRL is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Malvoisin Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Malvoisin Décoration SPRL, open positions, location of Malvoisin Décoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Malvoisin Décoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Malvoisin Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Malvoisin Décoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Malvoisin Décoration SPRL, employees, financial statistics.