LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

Contactgegevens LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Cuve 20; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 93 18 (+32-02 648 93 18) 02 648 93 18 (+32-02 648 93 18)

Fax (fax): 02 648 64 35 (+32-02 648 64 35) 02 648 64 35 (+32-02 648 64 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA
Products information LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE01119750976
Ondernemingsnummer: 2021453857
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Furniture - Custom made

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA
(Get full report from official database of BE for LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA
Addition kinds of activities for LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
821102. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
33399910. Magnesium raffinage (primaire) | Magnesium refining (primary)
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
51530105. Tarwe | Wheat
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order

Werken bij LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Laat een reactie achter voor LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. Leave a respond for LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA. LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA op de google maps. Adres en contacten LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA
Location of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA on the google maps. Address and contacts of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: MICHEL BOISD'ENGHIEN | Wibo | Roes L | VAL?RIE HOUART | Abeko Auto's

Other related companies as LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA: MICHEL BOISD'ENGHIEN | Wibo | Roes L | VAL?RIE HOUART | Abeko Auto's

LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01119750976. Het bedrijf LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA bevindt zich op het adres: Rue de la Cuve 20; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Custom made.
De hoofdactiviteit van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, openstaande posities, locatie van LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA op de kaart.

LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, company assigned to the tax number BE01119750976. The company LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is located at the address: Rue de la Cuve 20; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Custom made.
The main activity of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA is not available. You also can look at reviews of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, open positions, location of LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES IV SAISONS JEAN GUYAUX SA, employees, financial statistics.