Hozee Woonvormgeving

Contactgegevens Hozee Woonvormgeving: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hozee Woonvormgeving: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hozee Woonvormgeving

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 856; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 0495 25 20 02; 016 47 47 46 (+32-0495 25 20 02; 016 47 47 46) 0495 25 20 02; 016 47 47 46 (+32-0495 25 20 02; 016 47 47 46)

Fax (fax): 016 47 47 48 (+32-016 47 47 48) 016 47 47 48 (+32-016 47 47 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hozee Woonvormgeving: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hozee Woonvormgeving"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hozee Woonvormgeving"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hozee Woonvormgeving, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hozee Woonvormgeving. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hozee Woonvormgeving, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hozee Woonvormgeving. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hozee Woonvormgeving
Products information Hozee Woonvormgeving

BTW identificatienummer (tax): BE07763732910
Ondernemingsnummer: 1016754150
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Furniture - Design

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hozee Woonvormgeving
(Get full report from official database of BE for Hozee Woonvormgeving)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hozee Woonvormgeving
Addition kinds of activities for Hozee Woonvormgeving

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij Hozee Woonvormgeving: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hozee Woonvormgeving: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hozee Woonvormgeving. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hozee Woonvormgeving. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Hozee Woonvormgeving in sociale netwerken
Look for responds of Hozee Woonvormgeving in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hozee Woonvormgeving. Laat een reactie achter voor Hozee Woonvormgeving. Hozee Woonvormgeving bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hozee Woonvormgeving. Leave a respond for Hozee Woonvormgeving. Hozee Woonvormgeving on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hozee Woonvormgeving op de google maps. Adres en contacten Hozee Woonvormgeving
Location of Hozee Woonvormgeving on the google maps. Address and contacts of Hozee Woonvormgeving

Andere gerelateerde bedrijven als come Hozee Woonvormgeving Hozee Woonvormgeving: Algemene Aannemingen House-Care BVBA | KAPSALON SCHOONHEYDT | DEN BAIGNEUR | Neo-Seve | WILLY RUYSSINCK

Other related companies as Hozee Woonvormgeving: Algemene Aannemingen House-Care BVBA | KAPSALON SCHOONHEYDT | DEN BAIGNEUR | Neo-Seve | WILLY RUYSSINCK

Hozee Woonvormgeving is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hozee Woonvormgeving, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07763732910. Het bedrijf Hozee Woonvormgeving bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 856; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van Hozee Woonvormgeving is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hozee Woonvormgeving is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hozee Woonvormgeving, openstaande posities, locatie van Hozee Woonvormgeving op de kaart.

Hozee Woonvormgeving is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hozee Woonvormgeving, company assigned to the tax number BE07763732910. The company Hozee Woonvormgeving is located at the address: Aarschotsesteenweg 856; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - Design.
The main activity of Hozee Woonvormgeving is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hozee Woonvormgeving is not available. You also can look at reviews of Hozee Woonvormgeving, open positions, location of Hozee Woonvormgeving on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hozee Woonvormgeving, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hozee Woonvormgeving, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hozee Woonvormgeving, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hozee Woonvormgeving, employees, financial statistics.