ETEX GROUP SA/NV

Contactgegevens ETEX GROUP SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETEX GROUP SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETEX GROUP SA/NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1150-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-778.12.11 (+32-02-778.12.11) 02-778.12.11 (+32-02-778.12.11)

Fax (fax): 02-778.12.12 (+32-02-778.12.12) 02-778.12.12 (+32-02-778.12.12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETEX GROUP SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETEX GROUP SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETEX GROUP SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETEX GROUP SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETEX GROUP SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETEX GROUP SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETEX GROUP SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETEX GROUP SA/NV
Products information ETEX GROUP SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE01244720458
Ondernemingsnummer: 8807434082
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): 12763
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ETEX GROUP SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETEX GROUP SA/NV
(Get full report from official database of BE for ETEX GROUP SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETEX GROUP SA/NV
Addition kinds of activities for ETEX GROUP SA/NV

965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations

Werken bij ETEX GROUP SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETEX GROUP SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETEX GROUP SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETEX GROUP SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van ETEX GROUP SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of ETEX GROUP SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETEX GROUP SA/NV. Laat een reactie achter voor ETEX GROUP SA/NV. ETEX GROUP SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETEX GROUP SA/NV. Leave a respond for ETEX GROUP SA/NV. ETEX GROUP SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETEX GROUP SA/NV op de google maps. Adres en contacten ETEX GROUP SA/NV
Location of ETEX GROUP SA/NV on the google maps. Address and contacts of ETEX GROUP SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ETEX GROUP SA/NV ETEX GROUP SA/NV: KBC | IPPA | Romain | DS SLAAPCOMFORT | Photo Lily

Other related companies as ETEX GROUP SA/NV: KBC | IPPA | Romain | DS SLAAPCOMFORT | Photo Lily

ETEX GROUP SA/NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ETEX GROUP SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01244720458. Het bedrijf ETEX GROUP SA/NV bevindt zich op het adres: 1150-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 12763 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ETEX GROUP SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETEX GROUP SA/NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETEX GROUP SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETEX GROUP SA/NV, openstaande posities, locatie van ETEX GROUP SA/NV op de kaart.

ETEX GROUP SA/NV is a company, that was registered 2012 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ETEX GROUP SA/NV, company assigned to the tax number BE01244720458. The company ETEX GROUP SA/NV is located at the address: 1150-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 12763 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ETEX GROUP SA/NV were not found.
The main activity of ETEX GROUP SA/NV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETEX GROUP SA/NV is not available. You also can look at reviews of ETEX GROUP SA/NV, open positions, location of ETEX GROUP SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETEX GROUP SA/NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETEX GROUP SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETEX GROUP SA/NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETEX GROUP SA/NV, employees, financial statistics.