De Gandt BVBA

Contactgegevens De Gandt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Gandt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Gandt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durmakker 13; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 388 48 00 (+32-09 388 48 00) 09 388 48 00 (+32-09 388 48 00)

Fax (fax): 09 388 48 64 (+32-09 388 48 64) 09 388 48 64 (+32-09 388 48 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Gandt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Gandt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Gandt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Gandt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Gandt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Gandt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Gandt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Gandt BVBA
Products information De Gandt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07812347412
Ondernemingsnummer: 5575256347
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Gandt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Gandt BVBA
(Get full report from official database of BE for De Gandt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Gandt BVBA
Addition kinds of activities for De Gandt BVBA

379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij De Gandt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Gandt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Gandt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Gandt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

Zoek naar antwoorden van De Gandt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Gandt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Gandt BVBA. Laat een reactie achter voor De Gandt BVBA. De Gandt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Gandt BVBA. Leave a respond for De Gandt BVBA. De Gandt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Gandt BVBA op de google maps. Adres en contacten De Gandt BVBA
Location of De Gandt BVBA on the google maps. Address and contacts of De Gandt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Gandt BVBA De Gandt BVBA: CBC | KORB | BAMBOEKWEKERIJ EREBOR | Dockx F | FRANCOIS DE BUEGER

Other related companies as De Gandt BVBA: CBC | KORB | BAMBOEKWEKERIJ EREBOR | Dockx F | FRANCOIS DE BUEGER

De Gandt BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Gandt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812347412. Het bedrijf De Gandt BVBA bevindt zich op het adres: Durmakker 13; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in De Gandt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Gandt BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Gandt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Gandt BVBA, openstaande posities, locatie van De Gandt BVBA op de kaart.

De Gandt BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Gandt BVBA, company assigned to the tax number BE07812347412. The company De Gandt BVBA is located at the address: Durmakker 13; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in De Gandt BVBA were not found.
The main activity of De Gandt BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Gandt BVBA is not available. You also can look at reviews of De Gandt BVBA, open positions, location of De Gandt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Gandt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Gandt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Gandt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Gandt BVBA, employees, financial statistics.