ECS EUROPEAN CONTAINERS NV

Contactgegevens ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECS EUROPEAN CONTAINERS NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): 8380-Zeebrugge, België

Telefoon (phone): 050-55.93.50 (+32-050-55.93.50) 050-55.93.50 (+32-050-55.93.50)

Fax (fax): 050-54.42.28 (+32-050-54.42.28) 050-54.42.28 (+32-050-54.42.28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECS EUROPEAN CONTAINERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECS EUROPEAN CONTAINERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECS EUROPEAN CONTAINERS NV
Products information ECS EUROPEAN CONTAINERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06682403564
Ondernemingsnummer: 8029052734
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000 EUR
Werknemers (employees): 150
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ECS EUROPEAN CONTAINERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECS EUROPEAN CONTAINERS NV
(Get full report from official database of BE for ECS EUROPEAN CONTAINERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECS EUROPEAN CONTAINERS NV
Addition kinds of activities for ECS EUROPEAN CONTAINERS NV

15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
35799905. Dicteermachines | Dictating machines
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV in sociale netwerken
Look for responds of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Laat een reactie achter voor ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. ECS EUROPEAN CONTAINERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. Leave a respond for ECS EUROPEAN CONTAINERS NV. ECS EUROPEAN CONTAINERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECS EUROPEAN CONTAINERS NV op de google maps. Adres en contacten ECS EUROPEAN CONTAINERS NV
Location of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV on the google maps. Address and contacts of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ECS EUROPEAN CONTAINERS NV ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: ROUX | CENTRALE DE BOISSONS | JANS BOIS | Anca | TRUANT

Other related companies as ECS EUROPEAN CONTAINERS NV: ROUX | CENTRALE DE BOISSONS | JANS BOIS | Anca | TRUANT

ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682403564. Het bedrijf ECS EUROPEAN CONTAINERS NV bevindt zich op het adres: 8380-Zeebrugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 150 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ECS EUROPEAN CONTAINERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, openstaande posities, locatie van ECS EUROPEAN CONTAINERS NV op de kaart.

ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is a company, that was registered 2012 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, company assigned to the tax number BE06682403564. The company ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is located at the address: 8380-Zeebrugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 150 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ECS EUROPEAN CONTAINERS NV were not found.
The main activity of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV is not available. You also can look at reviews of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, open positions, location of ECS EUROPEAN CONTAINERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECS EUROPEAN CONTAINERS NV, employees, financial statistics.