DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DUVAL GUILLAUME BRUSSELS
Private companiesFurniture and Fixtures • DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

Contactgegevens DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1000-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-412.08.88 (+32-02-412.08.88) 02-412.08.88 (+32-02-412.08.88)

Fax (fax): 02-412.08.58 (+32-02-412.08.58) 02-412.08.58 (+32-02-412.08.58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUVAL GUILLAUME BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUVAL GUILLAUME BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUVAL GUILLAUME BRUSSELS
Products information DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE07516265869
Ondernemingsnummer: 1405395507
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): 80
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DUVAL GUILLAUME BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUVAL GUILLAUME BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for DUVAL GUILLAUME BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUVAL GUILLAUME BRUSSELS
Addition kinds of activities for DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
509999. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
44899901. Airboats | Airboats
59990502. Numismatistische winkels | Numismatist shops

Werken bij DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Laat een reactie achter voor DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. DUVAL GUILLAUME BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. Leave a respond for DUVAL GUILLAUME BRUSSELS. DUVAL GUILLAUME BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUVAL GUILLAUME BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten DUVAL GUILLAUME BRUSSELS
Location of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUVAL GUILLAUME BRUSSELS DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: Van Petegem | Van Den Bossche P | Ligna F | Brussels Repair Services SA | Casterman SA

Other related companies as DUVAL GUILLAUME BRUSSELS: Van Petegem | Van Den Bossche P | Ligna F | Brussels Repair Services SA | Casterman SA

DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516265869. Het bedrijf DUVAL GUILLAUME BRUSSELS bevindt zich op het adres: 1000-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 80 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DUVAL GUILLAUME BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, openstaande posities, locatie van DUVAL GUILLAUME BRUSSELS op de kaart.

DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, company assigned to the tax number BE07516265869. The company DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is located at the address: 1000-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 80 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DUVAL GUILLAUME BRUSSELS were not found.
The main activity of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, open positions, location of DUVAL GUILLAUME BRUSSELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUVAL GUILLAUME BRUSSELS, employees, financial statistics.