Collard A

Contactgegevens Collard A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 84; 5555; Bièvre, België

Telefoon (phone): 061 51 13 79 (+32-061 51 13 79) 061 51 13 79 (+32-061 51 13 79)

Fax (fax): 061 51 13 79 (+32-061 51 13 79) 061 51 13 79 (+32-061 51 13 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard A
Products information Collard A

BTW identificatienummer (tax): BE08598693847
Ondernemingsnummer: 6597808837
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard A
(Get full report from official database of BE for Collard A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard A
Addition kinds of activities for Collard A

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
58120315. Snackwinkel | Snack shop
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij Collard A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard A. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

 • Poetshulp regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: WZC LICHTENBERG

  Type: Vaste Job

  In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Geriater (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

 • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

 • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van Collard A in sociale netwerken
Look for responds of Collard A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard A. Laat een reactie achter voor Collard A. Collard A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard A. Leave a respond for Collard A. Collard A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard A op de google maps. Adres en contacten Collard A
Location of Collard A on the google maps. Address and contacts of Collard A

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard A Collard A: Esthetiek Mollitia | VERHAEGHE EN DE CLERCK | HERMAN JANSSEN | Sivafrost NV | LYRA T.C.

Other related companies as Collard A: Esthetiek Mollitia | VERHAEGHE EN DE CLERCK | HERMAN JANSSEN | Sivafrost NV | LYRA T.C.

Collard A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598693847. Het bedrijf Collard A bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 84; 5555; Bièvre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Collard A is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard A, openstaande posities, locatie van Collard A op de kaart.

Collard A is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard A, company assigned to the tax number BE08598693847. The company Collard A is located at the address: Rue de la Gare 84; 5555; Bièvre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Collard A is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard A is not available. You also can look at reviews of Collard A, open positions, location of Collard A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard A, employees, financial statistics.