Colinet & Fils

Contactgegevens Colinet & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colinet & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colinet & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Condé 69B; 7321; Bernissart (Blaton), België

Telefoon (phone): 069 59 05 50 (+32-069 59 05 50) 069 59 05 50 (+32-069 59 05 50)

Fax (fax): 069 59 05 59 (+32-069 59 05 59) 069 59 05 59 (+32-069 59 05 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colinet & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colinet & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colinet & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colinet & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colinet & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colinet & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colinet & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colinet & Fils
Products information Colinet & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE02076660156
Ondernemingsnummer: 3325531005
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Painting contractors; Fa?ade cleaning & maintenance; Solar protection - Inside; Blast cleaning

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colinet & Fils
(Get full report from official database of BE for Colinet & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colinet & Fils
Addition kinds of activities for Colinet & Fils

09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
26210202. Perkament | Parchment paper
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
59999934. condooms | Condoms

Werken bij Colinet & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colinet & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colinet & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colinet & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

 • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

 • METSER - DIENDER (ERPE)

  Regio: ERPE

  Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

 • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Colinet & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Colinet & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colinet & Fils. Laat een reactie achter voor Colinet & Fils. Colinet & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colinet & Fils. Leave a respond for Colinet & Fils. Colinet & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colinet & Fils op de google maps. Adres en contacten Colinet & Fils
Location of Colinet & Fils on the google maps. Address and contacts of Colinet & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Colinet & Fils Colinet & Fils: ZWEMBAD DE MOTTEN | DE WINTER | Ets Jean Robinet S.A. | Prominent Belgium SA | ARLEQUIN

Other related companies as Colinet & Fils: ZWEMBAD DE MOTTEN | DE WINTER | Ets Jean Robinet S.A. | Prominent Belgium SA | ARLEQUIN

Colinet & Fils is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colinet & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076660156. Het bedrijf Colinet & Fils bevindt zich op het adres: Rue de Condé 69B; 7321; Bernissart (Blaton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors; Fa?ade cleaning & maintenance; Solar protection - Inside; Blast cleaning.
De hoofdactiviteit van Colinet & Fils is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colinet & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colinet & Fils, openstaande posities, locatie van Colinet & Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colinet & Fils is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colinet & Fils, company assigned to the tax number BE02076660156. The company Colinet & Fils is located at the address: Rue de Condé 69B; 7321; Bernissart (Blaton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors; Fa?ade cleaning & maintenance; Solar protection - Inside; Blast cleaning.
The main activity of Colinet & Fils is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Colinet & Fils is not available. You also can look at reviews of Colinet & Fils, open positions, location of Colinet & Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colinet & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colinet & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colinet & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colinet & Fils, employees, financial statistics.