COLIN MICHEL

Contactgegevens COLIN MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLIN MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLIN MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Houdain 1; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): +32 (87) 778-91-83 +32 (87) 778-91-83

Fax (fax): +32 (10) 222-67-64 +32 (10) 222-67-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLIN MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLIN MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLIN MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLIN MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLIN MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLIN MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLIN MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLIN MICHEL
Products information COLIN MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE01809143066
Ondernemingsnummer: 1478179931
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLIN MICHEL
(Get full report from official database of BE for COLIN MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLIN MICHEL
Addition kinds of activities for COLIN MICHEL

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
23960203. Passementeries | Passementeries
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft

Werken bij COLIN MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLIN MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLIN MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLIN MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

 • Procesoperator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

  Regio: WAKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

  Type: Studentenjob

  We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

 • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

 • jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

 • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TriFinance Belgium

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

Zoek naar antwoorden van COLIN MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of COLIN MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLIN MICHEL. Laat een reactie achter voor COLIN MICHEL. COLIN MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLIN MICHEL. Leave a respond for COLIN MICHEL. COLIN MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLIN MICHEL op de google maps. Adres en contacten COLIN MICHEL
Location of COLIN MICHEL on the google maps. Address and contacts of COLIN MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come COLIN MICHEL COLIN MICHEL: FLGALERIE DU MEUBLE SPRL | ROUSSEAUX SA | BRITTANNIA | Imabru BVBA | Foto Lab R.V.

Other related companies as COLIN MICHEL: FLGALERIE DU MEUBLE SPRL | ROUSSEAUX SA | BRITTANNIA | Imabru BVBA | Foto Lab R.V.

COLIN MICHEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLIN MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809143066. Het bedrijf COLIN MICHEL bevindt zich op het adres: Rue de Houdain 1; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van COLIN MICHEL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLIN MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLIN MICHEL, openstaande posities, locatie van COLIN MICHEL op de kaart.

COLIN MICHEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLIN MICHEL, company assigned to the tax number BE01809143066. The company COLIN MICHEL is located at the address: Rue de Houdain 1; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of COLIN MICHEL is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COLIN MICHEL is not available. You also can look at reviews of COLIN MICHEL, open positions, location of COLIN MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLIN MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLIN MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLIN MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLIN MICHEL, employees, financial statistics.