COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • COLARD (MAISON) ALEX CUPERS
Private companiesPersonal Services • COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

Contactgegevens COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pont du Chêne 8; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 34 01 13 (+32-087 34 01 13) 087 34 01 13 (+32-087 34 01 13)

Fax (fax): 087 34 02 72 (+32-087 34 02 72) 087 34 02 72 (+32-087 34 02 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLARD (MAISON) ALEX CUPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLARD (MAISON) ALEX CUPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLARD (MAISON) ALEX CUPERS
Products information COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

BTW identificatienummer (tax): BE07688476562
Ondernemingsnummer: 1993988037
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Upholstery fabrics - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLARD (MAISON) ALEX CUPERS
(Get full report from official database of BE for COLARD (MAISON) ALEX CUPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLARD (MAISON) ALEX CUPERS
Addition kinds of activities for COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
02729902. Ezelboerderij | Donkey farm
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
20449906. Hoofd rijst | Head rice
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization

Werken bij COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • STUDENT HORECA (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

 • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ORTHO MEDICA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

 • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS in sociale netwerken
Look for responds of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Laat een reactie achter voor COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. COLARD (MAISON) ALEX CUPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. Leave a respond for COLARD (MAISON) ALEX CUPERS. COLARD (MAISON) ALEX CUPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLARD (MAISON) ALEX CUPERS op de google maps. Adres en contacten COLARD (MAISON) ALEX CUPERS
Location of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS on the google maps. Address and contacts of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come COLARD (MAISON) ALEX CUPERS COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: Van Gheluwe W | KLEYER (GARAGE) | STUBBE | Orcus | OCTO

Other related companies as COLARD (MAISON) ALEX CUPERS: Van Gheluwe W | KLEYER (GARAGE) | STUBBE | Orcus | OCTO

COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07688476562. Het bedrijf COLARD (MAISON) ALEX CUPERS bevindt zich op het adres: Pont du Chêne 8; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Upholstery fabrics - Retail.
De hoofdactiviteit van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, openstaande posities, locatie van COLARD (MAISON) ALEX CUPERS op de kaart.

COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, company assigned to the tax number BE07688476562. The company COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is located at the address: Pont du Chêne 8; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Upholstery fabrics - Retail.
The main activity of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS is not available. You also can look at reviews of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, open positions, location of COLARD (MAISON) ALEX CUPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLARD (MAISON) ALEX CUPERS, employees, financial statistics.