Coin Déco

Contactgegevens Coin Déco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coin Déco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coin Déco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 4; 5140; Sombreffe (Tongrinne), België

Telefoon (phone): 071 87 54 15 (+32-071 87 54 15) 071 87 54 15 (+32-071 87 54 15)

Fax (fax): +32 (63) 460-87-85 +32 (63) 460-87-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coin Déco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coin Déco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coin Déco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coin Déco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coin Déco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coin Déco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coin Déco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coin Déco
Products information Coin Déco

BTW identificatienummer (tax): BE09609161376
Ondernemingsnummer: 4381591796
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Coin Déco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coin Déco
(Get full report from official database of BE for Coin Déco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coin Déco
Addition kinds of activities for Coin Déco

354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij Coin Déco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coin Déco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coin Déco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coin Déco. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicemonteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

 • Schrijnwerker (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

 • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

 • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

 • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Pizzakoeriers (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PIZZA LOUNGE

  Type: Vaste Job

  Je levert pizza's af bij onze klanten.

 • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Formateur en aromathérapie (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Coin Déco in sociale netwerken
Look for responds of Coin Déco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coin Déco. Laat een reactie achter voor Coin Déco. Coin Déco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coin Déco. Leave a respond for Coin Déco. Coin Déco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coin Déco op de google maps. Adres en contacten Coin Déco
Location of Coin Déco on the google maps. Address and contacts of Coin Déco

Andere gerelateerde bedrijven als come Coin Déco Coin Déco: RESEARCH INTERNATIONAL SA | JEAN DEJOLLIER | MAISON LA HOTTE | Delforge Antoine | W. VAN ZANDE

Other related companies as Coin Déco: RESEARCH INTERNATIONAL SA | JEAN DEJOLLIER | MAISON LA HOTTE | Delforge Antoine | W. VAN ZANDE

Coin Déco is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coin Déco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09609161376. Het bedrijf Coin Déco bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 4; 5140; Sombreffe (Tongrinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Coin Déco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coin Déco is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coin Déco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coin Déco, openstaande posities, locatie van Coin Déco op de kaart.

Coin Déco is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coin Déco, company assigned to the tax number BE09609161376. The company Coin Déco is located at the address: Chaussée de Namur 4; 5140; Sombreffe (Tongrinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Coin Déco were not found.
The main activity of Coin Déco is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coin Déco is not available. You also can look at reviews of Coin Déco, open positions, location of Coin Déco on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coin Déco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coin Déco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coin Déco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coin Déco, employees, financial statistics.