Coeman A & Fils SPRL

Contactgegevens Coeman A & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeman A & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeman A & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Alliés 337B; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 75 21 (+32-056 34 75 21) 056 34 75 21 (+32-056 34 75 21)

Fax (fax): 056 34 12 04 (+32-056 34 12 04) 056 34 12 04 (+32-056 34 12 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeman A & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeman A & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeman A & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeman A & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeman A & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeman A & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeman A & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeman A & Fils SPRL
Products information Coeman A & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04502441406
Ondernemingsnummer: 5329437255
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Carpenters; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeman A & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Coeman A & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeman A & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Coeman A & Fils SPRL

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij Coeman A & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeman A & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeman A & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeman A & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

 • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

 • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Cateringmedewerker (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

 • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Coeman A & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Coeman A & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeman A & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Coeman A & Fils SPRL. Coeman A & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeman A & Fils SPRL. Leave a respond for Coeman A & Fils SPRL. Coeman A & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeman A & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Coeman A & Fils SPRL
Location of Coeman A & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Coeman A & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeman A & Fils SPRL Coeman A & Fils SPRL: CAPITANI SA | VREDEGERECHT | TORRE DI PISA | DIRECT LINK WORLDWIDE NV | O.C.M.W.

Other related companies as Coeman A & Fils SPRL: CAPITANI SA | VREDEGERECHT | TORRE DI PISA | DIRECT LINK WORLDWIDE NV | O.C.M.W.

Coeman A & Fils SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeman A & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04502441406. Het bedrijf Coeman A & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard des Alliés 337B; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Carpenters; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Coeman A & Fils SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeman A & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeman A & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Coeman A & Fils SPRL op de kaart.

Coeman A & Fils SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coeman A & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE04502441406. The company Coeman A & Fils SPRL is located at the address: Boulevard des Alliés 337B; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Carpenters; Floor coverings - Retail.
The main activity of Coeman A & Fils SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeman A & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Coeman A & Fils SPRL, open positions, location of Coeman A & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeman A & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeman A & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeman A & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeman A & Fils SPRL, employees, financial statistics.